Proefrit
Offerte
Voorraad
088 - 37 497 65
SEAT Mii electric

Vanaf € 20.400 of € 229 p.m.

 Actieradius van 260 km 

 Elektrische stadsauto

 Nu bestelbaar!

De SEAT Mii Electric

SEAT's eerste en bereikbare elektrische auto

SEAT start zijn elektrische offensief met de Mii electric, die bij uitstek geschikt is voor de stedelijke omgeving. In dit dynamische en compacte model komen een geavanceerde aandrijflijn en alle online mogelijkheden van SEAT CONNECT samen. 

Elke Mii electric Plus wordt standaard geleverd met:
 Basis garantie op de auto - 4 jaar
 Extra lange garantie op de hoogvolt-accu - 8 jaar
 Onderhoud inclusief! - 6 jaar

 

Nu te bestellen

Enkele indrukwekkende prestaties:

- 61 Kw/83pk

- 210 Nm

- In 3,9 seconden naar 50 km/u

- Actieradius 260 km

- Opladen tot 80% in één uur met 40 kW gelijkstroomlaadpunt

Pittig en efficiënt

De Mii electric heeft een aandrijflijn die bestaat uit een krachtige elektromotor (61 kW/83 pk, 210 Nm) en een eentraps transmissie. De elektromotor wordt gevoed door een 36,8 kWh lithium-ion accupakket. De Mii electric is zeer rap. De acceleratie van 0-50 km/u, die vooral in de stad van belang is, duurt bijvoorbeeld slechts 3,9 seconden. De topsnelheid bedraagt 130 km/u. Met een volledig geladen accupakket is de Mii electric goed voor een actieradius van maximaal 260 kilometer volgens de WLTP-norm. Voor de accu zijn er diverse laadmogelijkheden. Bij een 7,2 kW wisselstroomlader duurt het circa 4 uur om het accupakket tot 80 procent op te laden. Bij gebruik van een 40 kW gelijkstroomlaadpunt is dat slechts 1 uur. Laden is ook mogelijk via een 230 V-aansluiting.

Optimale weerbaarheid

Dankzij de compacte afmetingen is de Mii electric uitermate wendbaar in de stad en laat hij zich eenvoudig parkeren. Met zijn topsnelheid van 130 km/u voelt hij zich ook thuis op de snelweg. De productie van de Mii met verbrandingsmotor stopt halverwege dit jaar en op dit moment is hij nog uit voorraad leverbaar. De Mii electric is onder meer herkenbaar aan het licht gewijzigde uiterlijk. De EV-aanduidingen en de standaard 16 inch lichtmetalen velgen springen daarbij ook in het oog. Blikvangers in het interieur zijn het gewijzigde dashboard, sfeerverlichting, sportieve en optioneel verwarmde stoelen en diverse lederen accenten. Lane Assist is tevens standaard.

 

Altijd connected met SEAT CONNECT

De Mii electric is als eerste model van het merk standaard uitgevoerd met SEAT CONNECT. Dat betekent dat de bestuurder via een smartphone-app toegang heeft tot vele functies van de auto. Zo is het mogelijk om te zien waar de Mii electric zich bevindt, en wat de status van de auto is (zijn de deuren afgesloten, is de verlichting uit). Bovendien is de airconditioning via de app aan te sturen.

 

Olympisch elektrisch

Elektrische aandrijving is niet nieuw voor SEAT. In 1992 produceerde het Spaanse merk een volledig elektrisch aangedreven Toledo, die werd ingezet bij de Olympische Spelen van Barcelona. Deze Toledo had een 500 kg wegend accupakket dat goed was voor een actieradius van 64 km. Het laden van de accu’s gebeurde met een 2 kW wisselstroomlader. Onlangs zette SEAT vijf Mii prototypes in bij een carsharing pilotproject in Barcelona. De (praktijk)ervaringen die SEAT daarmee heeft opgedaan, zijn verwerkt in de Mii electric, die begin 2020 in de showrooms wordt verwacht.

Meer informatie

SEAT Mii electric actie

De SEAT Mii electric is nu tijdelijk verkrijgbaar van € 23.400 voor € 20.400! De SEAT Mii electric plus is nu tijdelijk verkrijgbaar van € 24.900 voor € 21.900! Interesse? Meld u nu dan snel aan via onderstaand formulier.

Liever Leasen?
Private Lease de nieuwe SEAT Mii electric nu voor € 229 per maand! Hierbij profiteert u van maandelijks € 148 voordeel! Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en op=op!

Bekijk de actie!

Licht gewijzigde uiterlijk

De Mii electric is onder meer herkenbaar aan het licht gewijzigde uiterlijk. De EV-aanduidingen en de optionele 16 inch lichtmetalen velgen springen daarbij ook in het oog. Blikvangers in het interieur zijn het gewijzigde dashboard, sfeerverlichting, sportieve en optioneel verwarmde stoelen en diverse lederen accenten. Lane Assist is tevens standaard.

 

Meer informatie

Vanaf 2020 in de showroom

De elektrische SEAT Mii is vanaf 17 juli te reserveren, gaat eind 2019 in productie en zal in 2020 bij ons in de showroom te bewonderen zijn. Als eerste alles weten over de introductie van de SEAT Mii Electric? meld u dan aan voor onze speciale SEAT Mii Electric nieuwsbrief zodat u direct geïnformeerd wordt als de auto bestelbaar wordt.

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

SEAT on Tour

SEAT start in week 22 van 2019 z’n Europese 'SEAT on Tour' roadshow. Het hoogtepunt van de tour vindt plaats in Oslo tijdens de wereldpremière van de eerste volledig elektrische SEAT, de Mii electric. SEAT start zijn tour niet voor niets in Oslo. ‘De stad van de elektrische auto’ is het perfecte toneel voor de wereldpremière van de elektrische Mii, één van de eerste betaalbare elektrische stadsauto’s met een actieradius boven de 200 kilometer.

Na een bezoek aan de Noorse hoofdstad trekt de ‘SEAT on Tour’ roadshow verder naar Liverpool in het Verenigd Koninkrijk. Aansluitend op de Frankfurt Motorshow vervolgt de tour eind september zijn weg naar Parijs, alvorens in november te finishen in Milaan.

Overige elektrische SEAT modellen

Naast de Mii Electric zijn ook de elektrische SEAT Minimó en SEAT el-Born belangrijke highlights van de tour. De SEAT Minimó is een studiemodel dat de voordelen van een motorfiets met die van een auto combineert en is een ideale oplossing voor gebruik in drukke steden. De el-Born is de eerste volledig nieuw ontwikkelde elektrische SEAT die is gebaseerd op het nieuwe MEB-platform van de Volkswagen Groep.

seat toekomst

SEAT Minimó

Elektrisch aangedreven vierwieler voor in de stad

Bekijk hier

cupra formentor

CUPRA Formentor

Nieuw sportief plug-in hybride studiemodel

Bekijk hier

SEAT el-Born

Eerste elektrische SEAT op MEB-platform

Bekijk hier

Contactformulier 

Neem direct contact op