Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Laatst bijgewerkt: 26 juni 2021

Update corona maatregelen

Vanaf 26 juni zijn de coronaregels voor de showrooms versoepeld. Hierdoor kunt u onze showrooms weer bezoeken zonder dat u verplicht bent om een mondkapje te dragen. Hieronder leest u de bestaande voorzorgsmaatregelen die momenteel gelden.

 

SHOWROOM

 • Onze showrooms zijn weer volledig open. U hoeft vooraf dus geen verplichte afspraak meer te maken. Wilt u toch graag van tevoren laten weten dat u langskomt? U kunt altijd een afspraak blijven maken via telefoonnummer 088-37 49 765, via whatsapp 097-012412793 of via ons contactformulier
 • Afleveringen gaan door en plannen we in overleg vanuit de showroom of op locatie. Let op, in verband met de coronamaatregelen kunnen wij niet tegelijkertijd met u in de auto zitten om de werking van bepaalde functionaliteiten te demonstreren. Tip: bekijk onze instructievideo's voor Volkswagen, Audi, SKODA en SEAT. Zodoende bent u op deze manier ook volledig op de hoogte van alle functionaliteiten en rij-assistentiesystemen. 
 • Proefritten kunnen doorgaan en plannen we in overleg vanuit de showroom of op locatie.
 • Bij alle bovengenoemde afspraken houden we ons aan de regels van maximaal één klant per 5 vierkante meter. Per vestiging verschilt hoeveel klanten wij in onze showrooms mogen ontvangen, maar voor al onze vestigingen geldt dat we genoeg oppervlakte beschikbaar hebben om meerdere klanten per verdieping tegelijkertijd te ontvangen. 
 • Onze showrooms zijn tijdens de koopavonden nu ook weer geopend tot 21:00 uur. Op donderdag hebben wij koopavond voor onze vestigingen in Dordrecht en Zwijndrecht. Op vrijdag hebben wij koopavond voor onze vestigingen in Ridderkerk en Oud-Beijerland. 

 

Werkplaats

 • Onze werkplaats blijft open voor onderhoud en reparatie. Wij kunnen uw auto indien gewenst ophalen en terugbrengen.
 • U kunt nu ook weer bij onze magazijn balie onderdelen bestellen. 
 • Wij werken met een contactloze overdracht.
 • Wanneer u een afspraak heeft en klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij u contact op te nemen met onze afdeling service support (088-3033333) om de mogelijkheden voor het halen en brengen van de auto te bespreken of om de afspraak te verzetten.

 

Algemeen

 • Onze medewerkers worden bij klachten getest en enkel in geval van een negatieve test mogen zij weer werken.
 • Al onze medewerkers zijn op de hoogte van een goede handhygiëne.
 • Wij verzoeken u ook een mondkapje te dragen.
 • Huur/leenauto's en auto's waarin wordt proefgereden, worden voordat zij meegegeven worden eerst gereinigd met desinfecterend middel.
 • Wanneer uw auto gereed is zal het stuur, de versnellingspook en de handvatten gereinigd worden.
 • Wij vragen u zo veel mogelijk te pinnen en niet contant te betalen.


Uiteraard staan wij open voor uw vragen of opmerkingen over onze werkwijze.

Contact

Wij denken graag met u mee! Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij u aanbieden:

Fysieke showroom bezoeken

Onze showrooms mogen open op afspraak. U kunt een afspraak plannen via telefoonnummer 088-3749765, via whatsapp 097-012412793 of via onderstaand contactformulier.

Plan uw showroom bezoek

 

Overige proefrit of offerte aanvragen voor specifieke modellen kunt u gewoon blijven aanvragen via de formulieren op de desbetreffende modepagina's. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Haal- en brengservice

Ames biedt u extra diensten in verband met het coronavirus.

Thuisblijfservice:
Wij halen en brengen uw auto gratis bij u thuis.
Stap 1: Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak
Stap 2: Uw auto wordt gratis bij u thuis opgehaald
Stap 3: Wij voeren het benodigde onderhoud aan uw auto uit
Stap 4: Uw auto wordt weer gratis bij u thuis gebracht.

Naar de online werkplaatsplanner

24/7 bereikbaar

Online zijn wij 24/7 voor u open. Op onze website vindt u alle informatie over private lease, acties, nieuwe of gebruikt auto's en kunt u een chat starten met één van onze medewerkers.

Kom in contact

Online taxatie

Veel mensen willen eerst weten wat hun huidige auto waard is, voordat zij op zoek gaan naar een andere auto. Bij ons kunt u nu uw auto gratis online laten taxeren. U hoeft de deur niet uit en wij helpen u graag verder met een inruilvoorstel.

Doe een online taxatie

Videobellen

Een auto uit onze showroom willen bezichtigen zonder dat u het huis uit wilt? Ook dat kan! Wij presenteren onze modellen graag aan u door te videobellen of het versturen van een filmpje van de auto. Zo brengen wij de showroom gewoon naar u toe.

Vraag hier aan

Online offerte aanvraag

Benieuwd wat een bepaalde auto u kost, maar gaat u liever niet de deur uit? Wij helpen u graag vanaf een gepaste afstand. Vraag nu snel een online offerte aan voor uw gewenst model en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook het samenstellen van een nieuwe auto kunnen wij op afstand doen d.m.v. videobellen.

Vraag een offerte aan

Bekijk onze voorraad

Online een auto kopen

Bij Ames kunt u eenvoudig vanuit huis een auto bij ons uit voorraad kopen. Deze kan dan op een door u gewenst moment worden afgeleverd bij u aan huis. Het kopen van een voorraadauto is nu net zo makkelijk geworden als het bestellen van een simpel pakketje. Ook kunt u met ons videobellen om een nieuw te bestellen auto samen te configureren. 

Bekijk onze voorraad

Doe een verzoek tot videobellen

Aflevering aan huis

Uw nieuwe auto wordt binnenkort afgeleverd, maar u gaat liever niet de deur uit. Geen probleem, want wij kunnen uw auto ook aan huis afleveren. Interesse in een aflevering aan huis? Neem dan contact met ons.

Vraag hier aan

Online werkplaatsplanner

U maakt uw afspraak voor een APK, onderhoud of reparaties aan uw auto makkelijk online via onze werkplaatsplanner. Gaat u liever helemaal de deur niet uit? Wij halen uw auto bij u thuis op en brengen 'm weer terug wanneer die gereed is.

Naar de online werkplaatsplanner

Aanmelden showroom bezoek

Kies in onderstaand formulier de vestiging die u wilt bezoeken en meld uw showroom bezoek aan. Een afspraak maken is sinds 28 april niet meer verplicht, maar u kunt altijd laten weten dat u langskomt zodat we daar rekening mee kunnen houden.