Vier nieuwe Transporters voor Stichting Seniorenbus 

 

Stichting Seniorenbus bestaat 20 jaar en heeft vier nieuwe Volkswagen Transporters personenbussen in ontvangst genomen van Ames Bedrijfswagencentrum. Het doel van het deze stichting is het bevorderen van deelname aan het maatschappelijk verkeer door het aanbieden van passend vervoer, van deur tot deur, voor senioren vanaf 63 jaar voor inwoners van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Ames feliciteert de Stichting Seniorenbus en wenst hen veel veilige kilometers!

Lees ook

Rolstoelbus voor Dirk Kuyt Foundation do, 01 maart
Directeur Leen de Koning overhandigt de gloednieuwe Volkswagen Crafter Rolstoelbus voor de Dirk Kuyt Foundation. De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen zij in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij de Foundation een financiële en/of organisatorische bijdrage biedt om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt. Deze overhandiging is mogelijk gemaakt door Ames Autobedrijf, Ames Bedrijfswagencentrum, AA Lease, Taxi Wegman B.V. en Pon Automobielhandel.
Eerste Crafter met achterwielaandrijving voor Baas B.V. do, 05 april
Wij feliciteren onze klant Baas B.V. met de eerste nieuwe Volkswagen Crafter met achterwielaandrijving. Baas B.V. verzorgt zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties in heel Nederland. Veel succes en plezier met jullie nieuwe, bijzondere Volkswagen Crafter!