Nieuwe Amaroks voor Milwaukee


Ames Bedrijfswagens heeft onlangs een serie nieuwe Amaroks geleverd aan Milwaukee. De Amaroks worden ingezet voor product demonstraties op locatie. De auto's zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht door PSB Bedrijfswageninrichting.

De Amarok

De Volkswagen Amarok heeft alles wat u verwacht van een premium pick-up. Het krachtige design, de robuuste constructie en het hoge vermogen zorgt ervoor dat u altijd en overal voor 100% kunt vertrouwen op de Amarok.

 

Bekijk de Amarok

Milwaukee
Milwaukee Amarok haven
Milwaukee Amarok rood

Lees ook

Nieuwe koeriersdienst-oplossingen op maat bij Volkswagen Bedrijfswagens do, 04 oktober
Niet één bedrijf is hetzelfde. Volkswagen Bedrijfswagens biedt daarom óók ondernemers in de koeriers-, expres- en pakketbranche carrosserie-oplossingen op maat. Volkswagen Bedrijfswagens breidt dat maatwerk nu uit met tailormade oplossingen van gecertificeerde bedrijven als cityBOX en de nieuwe partner Karhof.
Eerste Crafter met achterwielaandrijving voor Baas B.V. do, 05 april
Wij feliciteren onze klant Baas B.V. met de eerste nieuwe Volkswagen Crafter met achterwielaandrijving. Baas B.V. verzorgt zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties in heel Nederland. Veel succes en plezier met jullie nieuwe, bijzondere Volkswagen Crafter!