Net getrouwd echtpaar maakt op huwelijksdag proefrit in de ID.3

Onlangs heeft Ames een mooie bijdrage mogen leveren aan een huwelijksdag. Wij kregen een uniek verzoek binnen, namelijk of wij de bruid wilden verrassen met een proefrit in de Volkswagen ID.3, direct nadat zij getrouwd zijn bij het gemeentekantoor. Het echtpaar ziet dit als toekomstige auto en de bruidegom wilde zijn bruid op deze manier een speciale dag bezorgen.

Bruidegom Antoon wist zijn bruid volkomen te verrassen en zij hebben in hun trouwoutfit een bijzondere proefrit mogen maken in de ID.3. Wij wensen het jonge bruidspaar veel geluk en liefde toe en wij hopen jullie binnenkort nog meer rijplezier te kunnen wensen in de ID.3.

Ook een proefrit maken in de ID.3?

Plan hier een proefrit

ID.3 proefrit
proefrit ID.3
Getrouwd stel maakt proefrit
ID.3 als huwelijksauto?

Lees ook

Volkswagen ID.3 nu in de showroom! vr, 21 augustus
De verwachting was dat we de Volkswagen ID.3 medio september binnen zouden krijgen, maar wij zijn verheugd om te vermelden dat wij de eerste dealer in Nederland zijn die de ID.3 1ST nu al in de showroom hebben staan! U bent harte welkom om het nieuwe elektrische topmodel van Volkswagen bij ons te bewonderen in de Ames Volkswagen showroom in Dordrecht.
Collega's krijgen training in de Volkswagen ID.3 wo, 19 augustus
𝗧𝗥𝗔𝗜𝗡𝗜𝗡𝗚 𝗗𝗔𝗬 | Onze verkopers en technici krijgen vandaag alles uitgelegd over de nieuwe Volkswagen ID.3 die binnenkort bij ons in de showroom te bewonderen is.