Nieuwe Golf 8 in de startblokken 

Als er één auto is die de naam ‘bestseller’ verdient, is het de Golf wel. Van generatie op generatie heeft hij zijn naam wereldwijd steviger gevestigd. Over twee weken, op 24 oktober, beleeft de achtste generatie van de Golf zijn wereldpremière in Wolfsburg. Nu al is duidelijk dat de Golf 8 digitaler en meer verbonden wordt dan ooit. Bovendien zit hij boordevol innovaties, verpakt in een uitgesproken design.

Het nieuwe model  

In het nieuwe model zijn de sterke punten die de Golf wereldwijd tot een bestseller hebben gemaakt, verder aangescherpt. Naast een nieuwe range efficiënte motoren geven verder verbeterde ondersteltechnologieën de Golf een boost op het gebied van rijeigenschappen. De nieuwe Golf zet tevens de toon in digitalisering en connectiviteit, rijassistentiesystemen en onlinefuncties en -diensten. 

De Golf 8 

Qua design wordt de Golf 8 dynamischer dan ooit, terwijl hij van alle kanten tegelijkertijd direct als een Golf herkenbaar is. In het interieur zijn het frisse kleuren en stoffen die de nieuwe look van het compacte model bepalen, aangevuld met een nieuwe digitale cockpit. De nieuwste generatie van de Golf wordt vanaf medio december bestelbaar, de Nederlandse marktintroductie staat gepland in maart 2020. Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen rondom de nieuwe Golf 8?
Vul onderstaande formulier in en wij zullen u op de hoogte brengen zodra er meer informatie over de Golf 8 bekend is.

Blijf op de hoogte

Interesse in de nieuwe Volkswagen Golf 8?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van dit nieuwe model.

Lees ook 

Nieuwe e-up! met verdubbelde actieradius heeft prijs vr, 27 september
Volkswagen heeft een prijskaartje gehangen aan de nieuwe e-up! Met zijn extra sterke batterij rijdt hij tot wel 2601 kilometer op een volle accu. De elektrische stadsauto is nu te bestellen vanaf € 23.475. Hij komt begin 2020 naar Nederland, met een bijtelling van slechts € 56.
Nieuwe Passat 1.5 TSI heeft een prijs do, 05 september
De nieuwe Passat is vanaf nu ook te bestellen met de voor Nederland zeer interessante 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor. Hij is nog rijker uitgerust!