Bedrijven Handelskade verenigd in bedrijveninvesteringszone

 

Met een overgrote meerderheid hebben de bedrijven op de Handelskade voor een bedrijveninvesteringszone (BIZ) gestemd. Op 9 mei zijn de stemmen geteld en is met 12 stemmen vóór het startschot gegeven voor de vierde bedrijveninvesteringszone op de Westelijke Dordtse Oever.


Al eerder werden de BIZ Louterbloemen/Zeehavengebied (Zuid), BIZ Krabbepolder/Duivelseiland en de BIZ Dordtse Kil I, II en Amstelwijck-West opgericht. De bedrijven op Dordtse Kil III zijn verenigd in de Vereniging Beheer Dordtse Kil III. Reinier de Koning, voorzitter van de Stichting Bedrijveninvesteringszone Handelskade: "Wij zijn als bestuur zeer content dat een ruime meerderheid van de bedrijven het vertrouwen heeft uitgesproken voor het plan van de BIZ Handelskade. De stichting gaat aan het werk met de orde en netheid en willen het veiligheidsgevoel in deze zone versterken door het aanbrengen van een slagboom in combinatie met cameratoezicht".

90% van de bedrijven georganiseerd

De gemeente is blij met het initiatief van de ondernemers. Met de Handelskade erbij zijn er in totaal vier bedrijveninvesteringszones op de Westelijke Dordtse Oever. Daarmee is de organisatiegraad van het bedrijfsleven op de Westelijke Dordtse Oever in twee jaar tijd van een kleine 30% naar een spectaculaire 90% is gegroeid. De gemeente is er trots op dat de ondernemers zich gezamenlijk inzetten voor de doorontwikkeling van de Westelijke Dordtse Oever en kijkt uit naar de samenwerking.

''De stichting gaat aan het werk met de orde en netheid en willen het veiligheidsgevoel in deze zone versterken door het aanbrengen van een slagboom in combinatie met cameratoezicht".

Bestuur Bedrijveninvesteringszone Handelskade

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

  • Voorzitter Reiner de Koning
  • Secretaris Tijmen Griffioen
  • Penningmeester John Geysendorpher
  • Adviseur Robbert Verver


Meer informatie Voor meer informatie belt u met 078-614 20 44 of stuurt u een mail naar tijmen@mulderautomotive.nl.

Lees ook

Gezamenlijk investeren in kwaliteit bedrijventerreinen zo, 17 december
Ondernemers van Dordtse Kil I, II en Amstelwijck-West en de ondernemers van de Handelskade hebben het initiatief genomen voor een "bedrijveninvesteringszone" (BIZ) op de Westelijke Dordtse Oever. In een bedrijveninvesteringszone investeren de ondernemers samen in een aantrekkelijke bedrijfsomgeving. Op 15 december 2017 hebben de ondernemers en gemeente hun handtekening gezet onder de uitvoeringsovereenkomsten.
Ames autobedrijf verlengt sponsorcontract MS Fonds di, 24 oktober
Het nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS en heeft o.a. als doel om MS in de toekomst te genezen. Sinds een aantal jaren sponsort Ames dit goede doel door een auto beschikbaar te stellen. Onlangs werd de gesponsorde auto vervangen door een nieuwe Volkswagen Up van Ames.