Ames Autobedrijf verlengt sponsorcontract MS Fonds

 

Het nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS en heeft o.a. als doel om MS in de toekomst te genezen. Sinds een aantal jaren sponsort Ames dit goede doel door een auto beschikbaar te stellen. Onlangs werd de gesponsorde auto vervangen door een nieuwe Volkswagen Up van Ames.

Reinier de Koning, manager Ames Volkswagen, overhandigde de nieuwe auto in de Volkswagen showroom in Dordrecht aan Linda de Regt namens het MS Fonds. Wij wensen het MS Fonds veel veilige kilometers toe.

Lees ook

Volkswagen Passat van Ames 12 keer de wereld rond di, 24 oktober
De Volkswagen Passat van de familie Fokke behaalde deze maand de 500.000 kilometer, een afstand die gelijk staat aan 12 keer de wereld rond. Menno en Annelies Fokke zijn al jarenlang naar volle tevredenheid klant bij Ames Auto-bedrijf. Als ze in 2004 op zoek zijn naar een betrouwbare familiewagen voor lange afstanden, is de keus voor een Volkswagen Passat van Ames al ''snel gemaakt."
Ames Occasioncentrum decor van het Aircooled Event di, 24 oktober
Op zaterdag 7 oktober vond het Aircooled Event plaats bij het Ames Occasioncentrum in Zwijndrecht. Het was een mooi gezicht, alle nostalgische Volkswagen op een rij. Dit evenement werd georganiseerd door tal van partijen die binding hebben met classic cars, namelijk: Karmann Ghia Club Nederland, LVWCN en Stichting Amescador. Het Ames Occasioncentrum in Zwijndrecht was het decor van het Aircooled Event waar de prachtige, luchtgekoelde Volkswagens te bezichtigen waren.