Gezamenlijk investeren in kwaliteit bedrijventerrein

 

In een bedrijveninvesteringszone investeren de ondernemers samen in een aantrekkelijke bedrijfsomgeving. Op 15 december 2017 hebben diverse ondernemers en de gemeente Dordrecht hun handtekening gezet onder de uitvoeringsovereenkomsten.

Op de Handelskade gaat men aan de slag met het verbeteren van de veiligheid en kwaliteit van het bedrijventerrein. Voorzitter Reinier de Koning: "De BIZ verbindt en brengt de ondernemers uit het gebied samen. Samen sta je sterk en kom je sneller en effectiever tot het gewenste resultaat. Momenteel wordt bijvoorbeeld de laatste hand gelegd aan het plan voor een slagboom in combinatie met registratie om daarmee de veiligheid te optimaliseren. De BIZ is een goede gesprekspartner voor de ondernemers en gemeente bij de aankomende veranderingen in het gebied van de Dordtse Mijl – Handelskade."

Momenteel wordt bijvoorbeeld de laatste hand gelegd aan het plan voor een slagboom in combinatie met registratie om daarmee de veiligheid te optimaliseren.

Wethouder Jasper Mos is erg tevreden met de nieuwste initiatieven op de Westelijke Dordtse Oever: "Met deze derde en vierde bedrijveninvesteringszone beslaan we een groot gedeelte van de Westelijke Dordtse Oever. Daarmee kan voor dit hele gebied gezamenlijk de schouders gezet worden onder het verbeteren van de kwaliteit van de bedrijventerreinen. Dat is niet alleen goed voor de bedrijven en hun werknemers, maar vergroot ook de aantrekkelijkheid van de gehele Westelijke Dordtse Oever als vestigingslocatie."

Lees ook

Ames autobedrijf verlengt sponsorcontract MS Fonds di, 24 oktober
Het nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS en heeft o.a. als doel om MS in de toekomst te genezen. Sinds een aantal jaren sponsort Ames dit goede doel door een auto beschikbaar te stellen. Onlangs werd de gesponsorde auto vervangen door een nieuwe Volkswagen Up van Ames.
Volkswagen Passat van Ames 12 keer de wereld rond di, 24 oktober
De Volkswagen Passat van de familie Fokke behaalde deze maand de 500.000 kilometer, een afstand die gelijk staat aan 12 keer de wereld rond. Menno en Annelies Fokke zijn al jarenlang naar volle tevredenheid klant bij Ames Auto-bedrijf. Als ze in 2004 op zoek zijn naar een betrouwbare familiewagen voor lange afstanden, is de keus voor een Volkswagen Passat van Ames al ''snel gemaakt."