Ronde tafels komen bijeen bij Ames in Zwijndrecht


Onlangs verzamelden de Ronde Tafels van Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Ridderkerk zich bij Ames in Zwijndrecht om elkaar te leren kennen in een ongedwongen sfeer.

Ames verzorgde een bedrijfspresentatie en een rondleiding over het bedrijventerrein in Zwijndrecht. Aansluitend stond er een buffet gereed, verzorgd door Restaurant Florizz, waarna alle deelnemers onder het genot van een hapje en drankje met elkaar konden praten over de doelen van de diverse Ronde Tafels.

Ronde Tafel primeur

Nog niet eerder was er een bijeenkomst georganiseerd met meerdere Ronde Tafels tegelijk. Je mag “Tafelaar” zijn tot de leeftijd van 40 jaar. In het jaar dat je 41 wordt, word je uitgezwaaid. Alle tafels zetten zich in voor goede doelen. Iets wat uitstekend past bij Ames Autobedrijf, een maatschappelijk betrokken onderneming. We kunnen spreken van een zeer geslaagde avond.

Lees ook

Ames steunt Stichting Support Casper vr, 09 november
Deze keer vond de jaarlijkse wijnproeverij van de Ronde Tafel plaats bij Ames Zwijndrecht. Ieder jaar steunt deze ondernemingsgroep een goed doel, dit was dit jaar de stichting Support Casper. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor de vreselijke ziekte van alvleesklierkanker. De opbrengst van deze avond is bestemd voor dit goede doel. Wij als Amega steunen dit soort initiatieven en hebben zodoende de showroom van Ames Zwijndrecht ter beschikking gesteld en ook een bedrag gedoneerd.
Ames Zwijndrecht officieel Erkend Duurzaam ma, 11 maart
Wethouder Tycho Jansen (Economie) heeft gistermiddag met directeur Leen de Koning van Ames Autobedrijf bij de vestiging in Zwijndrecht het dak met 350 nieuwe zonnepanelen officieel geopend. Daarmee zet Ames weer een extra stap in het verduurzamen van de bedrijfsvoering en mag het bedrijf zich nu een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf noemen.