Ames steunt Stichting Support Casper

 

Deze keer vond de jaarlijkse wijnproeverij van de Ronde Tafel plaats bij Ames Zwijndrecht. Ieder jaar steunt deze ondernemersgroep een goed doel, dit was dit jaar de Stichting Support Casper. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor de vreselijke ziekte van alvleesklierkanker. De opbrengst van deze avond is bestemd voor dit goede doel. Wij als Amega steunen dit soort initiatieven en hebben zodoende de showroom van Ames Zwijndrecht ter beschikking gesteld en ook een bedrag gedoneerd.

Ronde Tafel Zwijndrecht

De Ronde Tafel Zwijndrecht is een netwerkclub van lokale ondernemers tot veertig jaar. Hun doel? Van elkaar leren en het ondersteunen van regionale goede doelen. Drie keer per jaar organiseren zij hiervoor een activiteit, waaronder een boottocht voor (eenzame) ouderen (dit jaar de 34e editie!), de wijnproeverij en een jaarlijks wisselende activiteit.

Lees ook

Ames autobedrijf verlengt sponsorcontract MS Fonds di, 24 oktober
Het nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS en heeft o.a. als doel om MS in de toekomst te genezen. Sinds een aantal jaren sponsort Ames dit goede doel door een auto beschikbaar te stellen. Onlangs werd de gesponsorde auto vervangen door een nieuwe Volkswagen Up van Ames.
Leen de Koning onderscheiden door de Dirk Kuyt Foundation ma, 01 oktober
Directeur Leen de Koning van Amega Groep is onlangs in het zonnetje gezet voor zijn inspanningen voor de Dirk Kuyt Foundation. Zo sponsort Ames de Foundation met diverse auto's en is daar dit jaar een Volkswagen Crafter Rolstoelbus bijgekomen. Door de Dirk Kuyt Foundation worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.