Ames levert nieuwe auto’s aan Ridderkerks Kraanwagenbedrijf

 

Onlangs leverde Jaap Versteeg acht nieuwe auto’s af aan het Ridderkerks Kraanwagenbedrijf BV. Net als Ames is het Ridderkerks Kraanwagenbedrijf een familiebedrijf en zijn zij sinds dit jaar een intensieve samenwerking aangegaan. Het Ridderkerkse bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het werken met hydraulische vouwkranen en telescoopkranen en zijn 24/7 bereikbaar. De vier nieuwe Audi’s, twee ŠKODA's en twee Volkswagens worden ingezet voor woon-werkverkeer en voor de machinisten om naar hun diensten te rijden.

Overhandiging aan Jessica en Arie Bruintjes van Ridderkerks Kraanwagenbedrijf BV door Jaap Versteeg.

Lees ook

82-jarige mevrouw koopt eerste nieuwe Volkswagen Polo bij Ames Ridderkerk vr, 15 december
Dat de nieuwe Volkswagen Polo een fantastische auto is voor een breed publiek werd onlangs nog maar eens duidelijk: de 82-jarige mevrouw De Ruiter uit Barendrecht koopt haar eerste Volkswagen Polo bij Ames Ridderkerk. Mevrouw De Ruiter is vooral enthousiast over de personalisatie-mogelijkheden: ''De auto heb ik zelf compleet samengesteld en het was fantastisch om alle opties zelf te kunnen selecteren.''
Ames autobedrijf verlengt sponsorcontract MS Fonds di, 24 oktober
Het nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS en heeft o.a. als doel om MS in de toekomst te genezen. Sinds een aantal jaren sponsort Ames dit goede doel door een auto beschikbaar te stellen. Onlangs werd de gesponsorde auto vervangen door een nieuwe Volkswagen Up van Ames.