Amega Groep gestegen in Elsevier Top-500 Nederlandse bedrijven

Jaarlijks brengt weekblad Elsevier een editie uit met daarin de Top-500 bedrijven van Nederland. In deze top 500 staan de grootste bedrijven van Nederland gerangschikt naar omzet. Om in de lijst te komen moet een bedrijf minimaal 100 werknemers in dienst hebben en het hoofdkantoor moet in Nederland gevestigd zijn. Amega is 11 plekken gestegen en staat dit jaar op positie 220.

Duurzame oplossingen voor klanten én personeel

Naast een eervolle vermelding staat in de Elsevier van deze week ook een artikel over de Amega Groep waarin directieleden Leen de Koning, Niels ter Brake en Kees Peels vertellen wat wij doen om in de automotive voorop te lopen op het gebied van duurzame mobiliteit. 

Lees het artikel in de Elsevier hier

Lees ook

Amega Fleet op voorpagina Port of Business Drechtsteden di, 10 december
Amega Fleet kleurt de voorpagina van Port of Business Drechtsteden nummer 7. Amega Fleet levert een groot aantal producten en diensten voor wagenparken. Hierbij biedt zij geheel op maat totaaloplossingen op het gebied van fleetmanagement en mobiliteitsoplossingen. Jacob Huijser en Alexandra Severijn vertellen in het magazine hoe Amega Fleet inspeelt op de veranderende mobiliteitsoplossingen waarbij duurzame mobiliteit een belangrijke rol speelt.
Dagje auto’s kijken in Autostadt wo, 30 oktober
Waar vind je alle modellen van de merken die bij de Volkswagen Group horen? In Volkswagen-city Wolfsburg natuurlijk en wij van Ames gingen er op bezoek, samen met een groep leden van de Dordrechtse Ondernemers Vereniging (DOV).