Dagje auto’s kijken in Autostadt

Waar vind je alle modellen van de merken die bij de Volkswagen Group horen bij elkaar? Misschien op een internationale autobeurs, zoals de IAA in Frankfurt. Hoewel Bugatti daar dit jaar schitterde door afwezigheid. De modellen van Volkswagen, Seat, Porsche, Skoda, Bugatti, Audi en de motorfietsen van Ducati staan wél gezamenlijk, glimmend gepoetst, opgesteld in de prachtige paviljoens van Autostadt, in Volkswagen-city Wolfsburg. En wij gingen er op bezoek, samen met een groep leden van de Dordrechtse Ondernemers Vereniging (DOV).

 

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at AspNetCore.App_Plugins_CollapsibleContent_editor.ExecuteAsync() in D:\Inetpub\Production\AmegaContent-Ames\App_Plugins\CollapsibleContent\editor.cshtml:line 19
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at AspNetCore.Views_Partials_grid_editors_base.ExecuteAsync() in D:\Inetpub\Production\AmegaContent-Ames\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 11

Lees ook 

Amegazine najaar do, 17 oktober
Hij is er weer! Onze eigen krant het Amegazine valt deze week in heel de regio op de deurmat. Woont u niet in de regio of heeft u hem niet ontvangen? Lees hem dan hier online.
Gezellige dag voor 20 patiënten van het Parkhuis Dordrecht ma, 23 september
Ames verzorgde samen met de Gemeente Dordrecht, het Parkhuis en het Dordrechts Museum op maandag 23 september een vermakelijke dag voor twintig cliënten van de dagbesteding van het Parkhuis Dordrecht. Zo werden de cliënten en hun partners/verzorgers eerst getrakteerd op een rondrit in de diverse Classic Cars van Ames. De half uur durende rondrit door het historische centrum van Dordrecht eindigde bij het Dordrechts Museum waar de deelnemers getrakteerd werden op een high-tea. Het Parkhuis dankt alle sponsoren voor hun belangeloze bijdrage en de matches op de Beursvloer van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht.