Amega Fleet op voorpagina Port of Business Drechtsteden

Amega Fleet kleurt de voorpagina van Port of Business Drechtsteden nummer 7. Amega Fleet levert een groot aantal producten en diensten voor wagenparken. Hierbij biedt zij geheel op maat totaaloplossingen op het gebied van fleetmanagement en mobiliteitsoplossingen. Jacob Huijser en Alexandra Severijn vertellen in het magazine hoe Amega Fleet inspeelt op de veranderende mobiliteitsoplossingen waarbij duurzame mobiliteit een belangrijke rol speelt.

Lees ook

Amega omarmt de fiets wo, 30 oktober
Als fietsambassadeur hoopt Leen de Koning te leren van collega-ambassadeurs. “Wij willen graag voorop lopen en de beste zijn. Dat proberen we in ons dagelijks werk en op het gebied van duurzaam vervoer, maar we zijn er nog lang niet.
Ames aanwezig op ANWB Duurzaamheidsevent Dordrecht wo, 18 september
Vandaag organiseert de Gemeente Dordrecht samen met de ANWB een infomarkt over duurzaam vervoer. Van 10.00 tot 16.30 uur staan wij samen met andere ondernemers en organisaties op het Achterom om antwoord te geven op al uw vragen over duurzaam vervoer en mobiliteit van de toekomst. Ames is aanwezig met een Volkswagen e-Golf en Audi e-tron. De e-Golf kunt u zelf ook ervaren tijdens een proefrit.