Ames aanwezig op ANWB Duurzaamheidsevent in Dordrecht

Veel mensen overwegen een schonere manier van auto rijden. Maar wat komt er allemaal kijken bij een elektrische auto? En hoe is het om elektrisch te rijden? Vandaag (18 oktober 2019) organiseert de Gemeente Dordrecht samen met de ANWB een infomarkt over duurzaam vervoer.


Van 10.00 tot 16.30 uur staan wij samen met andere ondernemers en organisaties op het Achterom om antwoord te geven op al uw vragen over duurzaam vervoer en mobiliteit van de toekomst. Ames is aanwezig met een Volkswagen e-Golf en Audi e-tron. De e-Golf kunt u zelf ook ervaren tijdens een proefrit. Het aanmeldformulier en meer info over elektrisch rijden vindt u via onderstaande link.

 

Meer informatie

Lees ook

Verbouwing Ames Ridderkerk: een geslaagd eindresultaat di, 02 juli
De verbouwing bij Ames Ridderkerk is klaar! In een periode van zes weken heeft het interieur van het pand een moderne en frisse uitstraling gekregen. De muren zijn gestukt en er ligt een nieuwe vloer. In deze vloer zijn er in de werkplaats diverse stroompunten geplaatst. Ook het ingangsportaal van het pand is onder handen genomen. Dit portaal voldoet nu aan de eisen van Volkswagen en straalt uniformiteit uit. Al met al een eindresultaat om trots op te zijn.
Ames Haringparty 2019 do, 20 juni
Gisteren mochten Ames Autobedrijf, AA Lease en BDO bijna 450 relaties verwelkomen op de jaarlijkse Haringparty. Het evenement vond wederom plaats aan de Handelskade in Dordrecht. We kijken terug op een geslaagd evenement.