Ames Haringparty weer een groot succes

Gisteren mochten Ames Autobedrijf, AA Lease en BDO bijna 450 relaties verwelkomen op de jaarlijkse Haringparty. Het evenement vond wederom plaats aan de Handelskade in Dordrecht. We kijken terug op een geslaagd evenement.

Ondernemerstraditie

De jaarlijkse haringparty is een ondernemerstraditie om niet te missen en dé plek om samen met collega-ondernemers te genieten van de Hollandse Nieuwe. Voor degene die niet dol zijn op de Hollandse Nieuwe, waren er verschillende foodpoints waar bezoekers terecht konden voor onder andere een verse puntzak friet, kibbeling en saté met rijst. Netwerken was nog nooit zo smakelijk!

Bekijk alle foto's

Lees ook

Ames aanwezig bij Live at Wantij en Wantijpop 2019 ma, 17 juni
Live at Wantij en Wantijpop zijn jaarlijkse evenementen waarbij Ames actief betrokken is als hoofdsponsor. Wij kijken terug op een geslaagd weekend met spetterende optredens van topartiesten op het Ames podium!
Ames bij Strijen Rocks 2019 di, 18 juni
Ames bij Strijen Rocks 2019, Ames was dit jaar weer trotse sponsor bij Strijen Rocks. Met onder meer een racesimulator en diverse modellen waren aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met Ames.