Live at Wantij en Wantijpop 2019

Live at Wantij en Wantijpop zijn jaarlijkse evenementen waarbij Ames actief betrokken is als hoofdsponsor. Wij kijken terug op een geslaagd weekend met spetterende optredens van topartiesten op het Ames podium!

Jaarlijks succes

Met ruim 17.500 bezoekers was Wantijpop weer een groot succes. Met vermakelijke optredens van onder andere Kraantje Pappie, Naaz, The Dirty Daddies en Ilse de Lange op het Ames podium werd de dag gevuld. Ames werd ook goed ontvangen. Met de Volkswagen Tiguan, T-Roc en T-Cross en de Audi e-tron waren wij met twee top SUV's ook sterk vertegenwoordigd tijdens Live at Wantij en Wantijpop. 

Wij kijken terug op een gezellig weekend en zien jullie allemaal graag terug bij de volgende editie van Wantijpop!

live at wantij

Lees ook

Aflevering aan voetbalscheidsrechter Danny Makkelie di, 14 mei
Voetbalscheidsrechter en Dordtenaar Danny Makkelie kocht onlangs zijn nieuwe Volkswagen Tiguan bij Ames Autobedrijf. Hij vertelt meer over zijn relatie met Ames en over de gelijkenissen met autorijden, Volkswagen en scheidsrechter zijn.
Bedrijven Handelskade Dordrecht nemen slagboom in gebruik vr, 14 juni
Met een overgrote meerderheid hebben de bedrijven op de Handelskade voor een bedrijveninvesteringszone (BIZ) gestemd. In een eerder stadium zijn de stemmen geteld en is met 12 stemmen vóór het startschot gegeven voor de vierde bedrijveninvesteringszone op de Westelijke Dordtse Oever. Reinier de Koning, voorzitter van de Stichting Bedrijveninvesteringszone Handelskade: "Wij zijn als bestuur zeer content dat een ruime meerderheid van de bedrijven het vertrouwen heeft uitgesproken voor het plan van de BIZ Handelskade. De stichting gaat aan het werk met de orde en netheid en willen het veiligheidsgevoel in deze zone versterken door het aanbrengen van een slagboom in combinatie met cameratoezicht".