Bedrijven Handelskade nemen slagboom in gebruik

 

Met een overgrote meerderheid hebben de bedrijven op de Handelskade voor een bedrijveninvesteringszone (BIZ) gestemd. In een eerder stadium zijn de stemmen geteld en is met 12 stemmen vóór het startschot gegeven voor de vierde bedrijveninvesteringszone op de Westelijke Dordtse Oever.

 

Reinier de Koning, voorzitter van de Stichting Bedrijveninvesteringszone Handelskade: "Wij zijn als bestuur zeer content dat een ruime meerderheid van de bedrijven het vertrouwen heeft uitgesproken voor het plan van de BIZ Handelskade. De stichting gaat aan het werk met de orde en netheid en willen het veiligheidsgevoel in deze zone versterken door het aanbrengen van een slagboom in combinatie met cameratoezicht".

Parktrust

Parktrust is een bedrijf dat zich richt op alle facetten van veiligheid t.b.v. ondernemers op bedrijventerreinen. Het spreekt dan ook voor zich, dat Parktrust een belangrijke rol heeft gespeeld in de realisatie van dit project. Donderdag 13 juni werd de slagboom aan de Handelskade officieel in gebruik genomen. Doel van deze slagboom, samen met een camerasysteem, is om de Handelskade met name in de avonden en weekenden een stuk veiliger te maken.

Lees ook

Bedrijven Handelskade verenigd in bedrijveninvesteringszone do, 31 mei
Met een overgrote meerderheid hebben de bedrijven op de Handelskade voor een bedrijveninvesteringszone (BIZ) gestemd. Op 9 mei zijn de stemmen geteld en is met 12 stemmen vóór het startschot gegeven voor de vierde bedrijveninvesteringszone op de Westelijke Dordtse Oever.
Ames Zwijndrecht officieel Erkend Duurzaam ma, 11 maart
Wethouder Tycho Jansen (Economie) heeft gistermiddag met directeur Leen de Koning van Ames Autobedrijf bij de vestiging in Zwijndrecht het dak met 350 nieuwe zonnepanelen officieel geopend. Daarmee zet Ames weer een extra stap in het verduurzamen van de bedrijfsvoering en mag het bedrijf zich nu een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf noemen.