Op maat gemaakte Volkswagen Crafter voor Sub Bass Music Group

Begin dit jaar hebben wij een nieuwe Volkswagen Crafter met dubbele cabine uit voorraad geleverd aan Sub Bass Music Group, een muziekproductiebedrijf uit Zwijndrecht. Deze is vorige maand voorzien van een oprij plateau door PSB Bedrijfswageninrichting om zo al hun instrumenten en materiaal makkelijk in en uit te laden bij optredens.

Sub Bass Music Group staat voor het ontwikkelen van opkomend zangtalent, een goed voorbeeld hiervan is de jarenlange samenwerking met zangeres Davina Michelle. Bovenstaande foto is genomen tijdens de voorbereidingen van Marco Borsato in De Kuip waar Davina Michelle het voorprogramma verzorgde. Wij wensen Sub Bass Music Group nog veel succes met hun op maat gemaakte Volkswagen Crafter!

Davina Michelle werkt al jaren samen met Sub Bass Music Group.

Lees ook

PSB levert eerste Volkswagen e-crafter aan Volker Stevin Materieel vr, 22 februari
Donderdag 14 februari was een bijzonder moment. Rob van der Velden van Ames Bedrijfswagencentrum en Ramon Dame van zusterbedrijf PSB Bedrijfswageninrichting overhandigden de eerste gloednieuwe Volkswagen e-crafter aan Ilona Bosmans van Volker Stevin Materieel (een onderneming van VolkerWessels). De volledig elektrische Volkswagen zal worden ingezet bij het nieuwe duurzame initiatief van VolkerWessels Bouwmaterieel: Bouwhub.
Ames levert 2 nieuwe zorgambulances af wo, 20 maart
Ames levert 2 nieuwe zorgambulances af aan de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid. Zorgambulances zijn anders dan spoedambulances. Bij de zorgambulances is met name het comfort voor de patiënt van groot belang.