Vier Volkswagen e-Crafters voor GLS

Ames en Amega Fleet leveren vier Volkswagen e-Crafters aan GLS. Wij bedanken GLS voor hun vertrouwen en wensen de berijders veel veilige kilometers en rijplezier toe.

GLS begint met volledig duurzame pakketdistributie in vier Nederlandse binnensteden, geruisloos en emissievrij. In Apeldoorn, Den Haag, Utrecht en Zwolle worden daarvoor elektrische voertuigen ingezet.

Volkswagen e-Crafter

Wij leveren de elektrisch aangedreven en zeer compleet uitgeruste e-Crafter standaard met een uitgebreid dienstenpakket met onder meer 8 jaar onderhoud en APK, extra garanties, rijtrainingen en laadadvies.

Meer over Volkswagen e-Crafter

Meer over GLS Group

GLS levert betrouwbare verzendoplossingen, zowel landelijk, in Europa als wereldwijd. De kernmarkt is Europa. De GLS Group biedt haar pakketdiensten aan in 41 Europese landen en acht Amerikaanse staten, meestal via eigen dochterbedrijven enanders via betrouwbare partnerbedrijven.

 

Meer over GLS

Lees ook

Nieuwe Volkswagen Crafter voor Innovam wo, 04 september
Onlangs heeft Rob van der Velden een speciale nieuwe Volkswagen Crafter afgeleverd aan Innovam. Zo is de bedrijfswagen aan beide kanten opvallend bedrukt: aan één kant is Innovam duidelijk zichtbaar en de andere kant is bedrukt met uitingen van dochteronderneming Tweewieler Academy. Wij bedanken jullie voor het vertrouwen en wensen de berijders veel prettige en veilige kilometers toe!
PSB levert eerste Volkswagen e-crafter aan Volker Stevin Materieel vr, 22 februari
Donderdag 14 februari was een bijzonder moment. Rob van der Velden van Ames Bedrijfswagencentrum en Ramon Dame van zusterbedrijf PSB Bedrijfswageninrichting overhandigden de eerste gloednieuwe Volkswagen e-crafter aan Ilona Bosmans van Volker Stevin Materieel (een onderneming van VolkerWessels). De volledig elektrische Volkswagen zal worden ingezet bij het nieuwe duurzame initiatief van VolkerWessels Bouwmaterieel: Bouwhub.