Nieuwe Volkswagen Crafter voor Innovam

Onlangs heeft Rob van der Velden een speciale nieuwe Volkswagen Crafter afgeleverd aan Leo Fransen, algemeen directeur van Innovam. Zo is de bedrijfswagen aan beide kanten opvallend bedrukt: aan één kant is Innovam duidelijk zichtbaar en de andere kant is bedrukt met uitingen van dochteronderneming Tweewieler Academy. Wij bedanken jullie voor het vertrouwen en wensen de berijders veel prettige en veilige kilometers toe!

innovam vw crafter

Over Innovam

Innovam werkt aan beter opgeleide professionals in de mobiliteitsbranche. Dit doen zij op verschillende manieren en onder verschillende namen. Onder de naam Innovam verzorgen zij een breed spectrum aan trainingen en opleidingen voor de gehele branche. In aanvulling daarop hebben zij verschillende merken die zich ieder focussen op specifieke aandachtsgebieden, te weten Webuildretail (sales in een digitale wereld), WePowerPeople (personeelsbeleid) en Tweewieler Academy (opleidingen voor de tweewielerbranche). Theorie- en praktijkexamens worden ontwikkeld en afgenomen door het aan Innovam gelieerde, maar onafhankelijke instituut IBKI.

Meer over Innovam

Lees ook

Nieuwe bedrijfswagen voor Den Hartog Glas ma, 15 april
Den Hartog Glas is in 1950 begonnen als verfwinkel in Oud-Beijerland en is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd glasbedrijf. Kortom, echte vakmannen die betrouwbare bedrijfswagens nodig hebben. Collega Coen Bel heeft onlangs een nieuwe Volkswagen Crafter mogen afleveren aan Den Hartog Glas. Wij wensen de berijders veel succes en veilige kilometers met deze stoere en opvallende bedrijfswagen!
PSB levert eerste Volkswagen e-crafter aan Volker Stevin Materieel vr, 22 februari
Donderdag 14 februari was een bijzonder moment. Rob van der Velden van Ames Bedrijfswagencentrum en Ramon Dame van zusterbedrijf PSB Bedrijfswageninrichting overhandigden de eerste gloednieuwe Volkswagen e-crafter aan Ilona Bosmans van Volker Stevin Materieel (een onderneming van VolkerWessels). De volledig elektrische Volkswagen zal worden ingezet bij het nieuwe duurzame initiatief van VolkerWessels Bouwmaterieel: Bouwhub.