Nieuwe bedrijfswagen voor Den Hartog Glas

Den Hartog Glas is in 1950 begonnen als verfwinkel in  Oud-Beijerland en is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd glasbedrijf. Kortom, echte vakmannen die betrouwbare bedrijfswagens nodig hebben. Collega Coen Bel heeft onlangs een nieuwe Volkswagen Crafter mogen afleveren aan Den Hartog Glas. Wij wensen de berijders veel succes en veilige kilometers met deze stoere en opvallende bedrijfswagen!

Meer over Den Hartog Glas

Bekijk ook

Ames levert 2 nieuwe zorgambulances af wo, 20 maart
Ames levert 2 nieuwe zorgambulances af aan de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid. Zorgambulances zijn anders dan spoedambulances. Bij de zorgambulances is met name het comfort voor de patiënt van groot belang.
PSB levert eerste Volkswagen e-crafter aan Volker Stevin Materieel vr, 22 februari
Donderdag 14 februari was een bijzonder moment. Rob van der Velden van Ames Bedrijfswagencentrum en Ramon Dame van zusterbedrijf PSB Bedrijfswageninrichting overhandigden de eerste gloednieuwe Volkswagen e-crafter aan Ilona Bosmans van Volker Stevin Materieel (een onderneming van VolkerWessels). De volledig elektrische Volkswagen zal worden ingezet bij het nieuwe duurzame initiatief van VolkerWessels Bouwmaterieel: Bouwhub.