Klant ruilt SUPERB in met 509.451 gereden kilometers

Dat SKODA's betrouwbaar zijn en lang mee kunnen bewijst dhr. Nagel, die zijn SKODA SUPERB COMBI onlangs bij ons heeft ingeruild voor een SKODA KODIAQ. Deze SUPERB COMBI was in 2011 nieuw gekocht door de klant en op het moment van inruilen stond de kilometerteller op maar liefst 509.451. Een geweldige prestatie van de auto én de berijder! Wij wensen u veel rijplezier in uw nieuwe KODIAQ en we hopen dat dit net zo'n succesverhaal wordt als uw vorige auto.

Bekijk de SKODA SUPERB COMBI

Bekijk de SKODA KODIAQ

skoda kilometerstand

Lees ook

Welke autokleur is het populairst? do, 14 februari
Zwarte, grijze en witte auto’s domineren het Nederlandse straatbeeld. Ook in ŠKODA’s kleuren top 10 scoren ze hoog. Al blijven blauwe en rode auto’s ook onverminderd populair. Maar hoe gaat dit proces?
SKODA Dealer van het Jaar vr, 15 februari
Vandaag hebben wij de SKODA SCALA alvast in de showroom gehad, toen de auto weer werd opgehaald bleek waarom…. Vandaag zijn we uitgeroepen tot beste SKODA Dealer van het Jaar! Deze prijs hebben wij te danken aan een hoge klantentevredenheid in de werkplaats en de verkoop. Daarnaast is gebleken dat de Skoda rijders uit de regio ons goed weten te vinden voor het onderhoud van de auto. Wij willen alle klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en de vele positieve beoordelingen die we hebben mogen ontvangen.