SKODA SCALA wint multitest AutoReview

Met de nieuwe SKODA SCALA waait er een frisse wind door de compacte middenklasse. Voor AutoReview een goede reden om een multitest uit te voeren in dit segment. Het kersverse model komt ónder de Octavia in het gamma en moet het in deze vergelijkende test opnemen tegen de Mercedes A-klasse, Renault Mégane, Hyundai i30 en Audi A3 Sportback. Alle auto’s hebben een viercilinder turbobenzinemotor in de neus met om en nabij 150 pk.

Bekijk de vergelijkingstest 

Conclusie

Volgens de onafhankelijke redacteuren van AutoReview die de autotests hebben verricht, onderscheidt de SKODA SCALA zich met haar beschikbare ruimte, comfortabele wegligging, zuinigheid en gunstige prijsstelling. 

Bekijk de SKODA SCALA

Lees ook

ŠKODA Fabia winnaar ANWB Multitest ma, 11 december
ANWB heeft een megatest uitgevoerd onder 14 verschillende modellen uit het B-segment. Samen met 2 andere modellen is de ŠKODA Fabia de grote winnaar van deze test. Auto’s uit het B-segment zijn geschikt voor bestuurders voor wie een stadsauto te klein is en zo’n semi-terreinwagen te groot is. Deze auto’s hebben de afmetingen van een Renault Clio. In 2017 zijn er de nodige nieuwe modellen verschenen. Daarom heeft de ANWB 14 modellen uit het B-segment compleet binnenstebuiten gekeerd en raden uit het overgebleven aanbod onder andere de ŠKODA Fabia aan.
SKODA Dealer van het Jaar vr, 15 februari
Vandaag hebben wij de SKODA SCALA alvast in de showroom gehad, toen de auto weer werd opgehaald bleek waarom…. Vandaag zijn we uitgeroepen tot beste SKODA Dealer van het Jaar! Deze prijs hebben wij te danken aan een hoge klantentevredenheid in de werkplaats en de verkoop. Daarnaast is gebleken dat de Skoda rijders uit de regio ons goed weten te vinden voor het onderhoud van de auto. Wij willen alle klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en de vele positieve beoordelingen die we hebben mogen ontvangen.