Werkzaamheden rondom Ames Audi Centrum

 

Momenteel zijn er werkzaamheden bij ons pand om de toegankelijkheid van en naar ons pand te verbeteren. Echter, om deze verbetering te realiseren is de bereikbaarheid tijdelijk anders. Graag willen wij u hiervan via dit bericht op de hoogte stellen, zodat u alsnog gemakkelijk onze showroom en receptie kunt vinden. Om de veiligheid voor u als klant te garanderen zijn er tijdelijke verkeerslichten en verkeersregelaars.

 

Aankomst

Als u via de Mijlweg afslaat naar de Nijverheidstraat wordt u geleidt over de tijdelijke rijrichting. U neemt de eerste afslag (Lorentzstraat) en rijdt deze uit tot aan Lankhorst Touwfabrieken. Hierna slaat u linksaf en rechtdoor. U komt nu bij onze parkeergelegenheid aan waar u de auto in een parkeervak kunt plaatsen.

Werkzaamheden rondom Ames Audi Centrum.

Werkzaamheden rondom Ames Audi Centrum.

Vertrek

Bij het verlaten van onze showroom neemt u dezelfde weg terug waar u de Marconiweg oprijdt. U slaat rechtsaf de Newtonstraat op tot aan de Nijverheidstraat waar u weer rechtsaf slaat.

Lees ook

Ames Audi Centrum decor van Beursvloer Dordrecht ma, 04 december
Maandagavond 13 november was het Ames Audi Centrum het decor van de eerste Beursvloer in Dordrecht. Meer dan 150 deelnemers van maatschappelijk betrokken organisaties en Dordtse bedrijven deden hieraan mee. De avond werd geopend door burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff. ''De maatschappelijke Beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Het gaat om vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin.''
Werkzaamheden rondom Ames Audi Centrum vr, 16 maart
Momenteel zijn er werkzaamheden bij ons pand om de toegankelijkheid van en naar ons pand te verbeteren. Echter, om deze verbetering te realiseren is de bereikbaarheid tijdelijk anders. Graag willen wij u hiervan via dit bericht op de hoogte stellen, zodat u alsnog gemakkelijk onze showroom en receptie kunt vinden.