Ames Audi Centrum decor van eerste Maatschappelijke Beursvloer in Dordrecht

 

Maandagavond 13 november was het Ames Audi Centrum het decor van de eerste Beursvloer in Dordrecht. Meer dan 150 deelnemers van maatschappelijk betrokken organisaties en Dordtse bedrijven deden hieraan mee. De avond werd geopend door burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff. ''De maatschappelijke Beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Het gaat om vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin.''

 

De beursvloer is een leuke en snelle manier om bedrijven, maat- schappelijke organisaties, scholen en overheid bij elkaar te brengen.

Deelnemers uit allerlei branches ontmoetten elkaar met de insteek om te onderzoeken of zij wat voor elkaar kunnen betekenen. Wanneer dit lukt ontstaat er een zogeheten ''match'' waarbij het match boord goudkleurig gaat flikkeren. In totaal zijn er tientallen matches ontstaan waaruit hopelijk veel goeds komt ten behoeve van lokale samenleving. 

Lees ook

Amegazine oktober 2017 di, 24 oktober
Hieronder vindt u digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in oktober 2017 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Ames bestaat dit jaar 70 jaar en daarom blikken we in deze editie terug op de rijke geschiedenis van ons bedrijf. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.
Werkzaamheden rondom Ames Audi Centrum vr, 16 maart
Momenteel zijn er werkzaamheden bij ons pand om de toegankelijkheid van en naar ons pand te verbeteren. Echter, om deze verbetering te realiseren is de bereikbaarheid tijdelijk anders. Graag willen wij u hiervan via dit bericht op de hoogte stellen, zodat u alsnog gemakkelijk onze showroom en receptie kunt vinden.