NL
078 - 6143322

De gratis vakantiecheckdag heeft in 2022 al plaatsgevonden. 

Schrijf u in voor de Ames nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over andere acties en wanneer er weer een gratis checkdag plaatsvindt. Bij Ames kunt u een afspraak maken voor de reguliere vakantiecheck. 

Lees meer

Plan nu uw gratis Ames vakantiecheck!

Klaar voor de zomer met de Ames vakantiecheck. Gaat u deze zomer met de auto op vakantie of gaat u met goed weer lange afstanden rijden? Dan is het natuurlijk belangrijk om zo veilig en voorbereid mogelijk de weg op te gaan. Ames biedt u een GRATIS vakantiecheck aan op zaterdag 25 juni 2022. U kunt dan bij onze vestigingen terecht voor een check op de meest essentiële onderdelen zoals de banden, verlichting, accu, ruitenwissers, remmen, airco en vloeistoffen. Zo kunt u met een gerust hart de weg weer op. Maak een afspraak via onderstaande link.

Plan Ames vakantiecheck

Vakantiechecks van onze merken

Was u niet in de gelegenheid op zaterdag 25 juni 2022? Dan kunt u een afspraak maken bij de gewenste vestiging op een moment dat het u uitkomt. Voor slechts € 20 checken wij uw auto op een ander tijdstip. 

Plan direct uw vakantiecheck

Zomeracties van Ames

De zomer in met de zomeracties van Ames. Laat uw auto checken op alle 20 essentiële punten voor de zomer of ga met een opgefriste airco de zomer tegemoet.

Bekijk de acties per merk.