Volkswagen Polo is ‘Zakenauto van het Jaar 2020’

Een vakjury heeft de Volkswagen Polo uitgeroepen tot ‘Zakenauto van het Jaar 2020’. De Polo – die tevens klassenwinnaar werd in het segment van de compacte auto’s – kreeg de titel toegekend tijdens de uitreiking van de jaarlijkse AM Driving Business Awards. De Volkswagen Golf eindigde als winnaar in de klasse voor compacte middenklassers en schaarde zich daarmee bij de top vijf van genomineerden voor de Zakenauto-titel.

Volkswagen Polo 

De Zakenauto van het Jaar-jury prees de Polo vanwege zijn rol als “vaste waarde in de zakenautowereld. Het is bijzonder knap dat de Polo inmiddels bijna de rol van de Golf overneemt. Niet voor niets is dit hele segment in de wandelgangen naar deze auto vernoemd: de Polo-klasse”. Naast de kwaliteiten van de Polo zelf onderschreef de jury in haar oordeel ook het hoge marktaandeel, de rol van de dealerorganisatie en de gunstige kilometerkostprijs van de Polo.

Polo bekijken 

Zakenauto van het Jaar

De jaarlijkse Zakenauto van het Jaar-verkiezing is een initiatief van het Nederlandse autovakblad Automobiel Management. De vakjury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen (LeasePlan Nederland, Athlon Car Lease, Alphabet, ALD Automotive en Arval), vertegenwoordigers van bedrijven met grote wagenparken, onafhankelijke lease-experts en ervaren vakjournalisten.

Polo: de bestverkochte auto van Nederland

In ons land blijft de Volkswagen Polo onverminderd populair. Afgelopen jaar was het de bestverkochte auto van Nederland, en ook in 2019 staat de Polo op nummer 1 in de verkoopranglijsten (verkopen t/m augustus).

Voorraad VW Polo 

Lees ook 

Nieuwe e-up! met verdubbelde actieradius heeft prijs vr, 27 september
Volkswagen heeft een prijskaartje gehangen aan de nieuwe e-up! Met zijn extra sterke batterij rijdt hij tot wel 2601 kilometer op een volle accu. De elektrische stadsauto is nu te bestellen vanaf € 23.475. Hij komt begin 2020 naar Nederland, met een bijtelling van slechts € 56.
Verbouwing Ames Ridderkerk: een geslaagd eindresultaat di, 02 juli
De verbouwing bij Ames Ridderkerk is klaar! In een periode van zes weken heeft het interieur van het pand een moderne en frisse uitstraling gekregen. De muren zijn gestukt en er ligt een nieuwe vloer. In deze vloer zijn er in de werkplaats diverse stroompunten geplaatst. Ook het ingangsportaal van het pand is onder handen genomen. Dit portaal voldoet nu aan de eisen van Volkswagen en straalt uniformiteit uit. Al met al een eindresultaat om trots op te zijn.