Volkswagen introduceert Business-uitvoeringen voor T-Roc

Volkswagen introduceert voor de T-Roc – Volkswagen’s compacte SUV – twee nieuwe, compleet uitgeruste Business-uitvoeringen. Deze T-Roc Style Business en T-Roc Sport Business R zijn per direct leverbaar, en zijn er al vanaf € 30.205,-.

Onderscheidend

Zowel de T-Roc Style Business als de T-Roc Sport Business R is voorzien van een elektrisch bedienbare achterklep en een Executive-pakket met het Discover Media-infotainmentsysteem. Dit systeem is via gesproken commando’s te bedienen en is uitgerust met verkeerstekenherkenning, DAB+ digitale radio-ontvangst en de geïntegreerde Mijn Volkswagen App-module. De T-Roc Sport Business R onderscheidt zich verder met het R-Line exterieurpakket, 18 inch lichtmetalen velgen in Sebring-design en een sportonderstel. Daarnaast krijgt hij standaard alle features van het Sport+ pakket: rode remzadels, rode sfeerverlichting, rode stiksels voor de bekleding en het stuur, getinte achterruit en zijruiten achter, een zwarte dakhemel, voetpedalen in aluminium en rijprofielinstelling (Driving Profiles).

Bekijk model

vinkje Veel comfortabele en luxe extra’s voor een scherpe prijs

vinkje Veel comfortabele en luxe extra’s voor een scherpe prijs

Luxueuze uitrusting

Daarbij krijgen de modellen uiteraard ook de vele standaard luxe features van de T-Roc. Zo heeft de T-Roc Style Business onder meer Adaptive Cruise Control, parkeersensoren voor en achter, airconditioning, een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel, USB-aansluiting en Bluetooth-telefoonvoorbereiding. De T-Roc Sport Business R voegt naast LED-koplampen ook een digitaal instrumentenpaneel, automatische airconditioning, vermoeidheidsherkenning en sfeerverlichting in het interieur toe.

Per direct leverbaar

Als Style Business is de Volkswagen T-Roc leverbaar met diverse motorvarianten: 1.0 TSI (85 kW/115 pk), 1.5 TSI (110 kW/150 pk), 1.6 TDI (85 kW/115 pk) en 2.0 TDI (110 kW/150 pk). De krachtigste diesel is altijd voorzien van een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling (optioneel ook op de 1.5 TSI).

De T-Roc Sport Business R is te bestellen als 1.5 TSI (110 kW/150 pk) met handbak of DSG en als 2.0 TSI (140 kW/190 pk) met DSG en 4Motion-vierwielaandrijving

Bekijk voorraad

Lees ook

Volkswagen T-Roc nu ook als sportieve R-Line di, 27 februari
De Volkswagen T-Roc is er nu ook als extra sportieve R-Line. Met de R-Line styling wordt het uiterlijk van deze crossover van Volkswagen nóg krachtiger en krijgt het interieur een sportieve en hightech ambiance. Het pakket is beschikbaar voor de T-Roc Sport en kost € 2.851.
T-Roc 1.5 TSI nu ook met DSG-automaat ma, 05 februari
De Volkswagen T-Roc met 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor is nu ook te bestellen met een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. De stijlvolle crossover van Volkswagen is er als 1.5 TSI DSG vanaf € 30.050,-.