Volkswagen T-Roc nu ook als sportieve R-Line


De Volkswagen T-Roc is er nu ook als extra sportieve R-Line. Met de R-Line styling wordt het uiterlijk van deze crossover van Volkswagen nóg krachtiger en krijgt het interieur een sportieve en hightech ambiance. Het pakket is beschikbaar voor de T-Roc Sport en kost € 2.851.

 

Als R-Line heeft de T-Roc Sport nog meer road presence. Deze extra sportieve T-Roc is ondermeer voorzien van speciale R-Line bumpers met in de voorbumper zwarte luchtinlaten en in de achterbumper een zwarte diffuser. De dorpellijsten zijn gespoten in de kleur van de carrosserie. Ook de 18 inch lichtmetalen velgen ‘Sebring’ zijn blikvangers. De optionele 19-inch lichtmetalen velgen ‘Suzuka’ zijn beschikbaar voor een geringe meerprijs van € 439. De LED koplampen en donker getinte LED-achterlichten (standaard op T-Roc Sport) vormen een fraai geheel met de sportieve looks van deze T-Roc.

 

Bekijk de T-Roc Sport uitvoering

Higtech en sportief

Het interieur van de T-Roc Sport R-Line ademt hightech luxe en sportiviteit, met ondermeer het fraaie en innovatieve Active Info Display, een zwarte dakhemel en het met leder beklede R-line sportstuur met contrasterende stiksels. De Sport-comfortstoelen zijn bekleed met speciale R-Line stoffen en lederlook met contrasterende stiknaden. Andere opvallende accenten zijn de pedalen en voetsteunen van edelstaal, aluminium R-Line instaplijsten, vloermatten en een versnellingspookhoes met contrasterende stiksels. Bij het starten verschijnt het R-Line logo op het multifunctionele display.

De T-Roc Sport R-Line is er met de 1.5 TSI (110 kW/150 pk) of de 2.0 TSI (140 kW/190 pk) met 4MOTION vierwielaandrijving. De 2.0 TSI is standaard gekoppeld aan een DSG-automaat, die optioneel verkrijgbaar is op de 1.5 TSI. Het R-Line pakket is beschikbaar in combinatie met alle reguliere exterieurkleuren en enkele contrastkleur-combinaties.

De vanafprijs van het R-Line pakket bedraagt € 2.851 (€ 2.945 euro voor versies met DSG). De Volkswagen T-Roc Sport met R-Line pakket is nu te bestellen vanaf € 34.601.

Lees ook

T-Roc 1.5 TSI nu ook met DSG-automaat ma, 05 februari
De Volkswagen T-Roc met 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor is nu ook te bestellen met een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. De stijlvolle crossover van Volkswagen is er als 1.5 TSI DSG vanaf € 30.050,-.
Kom 7 april naar de Amega Banendag do, 08 maart
Wegens het succes van vorig jaar, organiseren wij dit jaar wederom onze Amega Banendag! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de automotive branche en wil jij weten welke mogelijkheden wij jou allemaal te bieden hebben? Dan zien wij jou graag op 7 april a.s.. Aanmelden kan via: www.werkenbijamega.nl/banendag. Nu al nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures of wil je gelijk solliciteren? Kijk dan op: www.werkenbijamega.nl. Tot 7 april!