De Volkswagen up! nu ook met R-Line Sportpakket


De Volkswagen up! met een vleugje GTI is nu leverbaar in Nederland. Het R-Line Sportpakket is er voor de move up! en high up! en geeft de compacte Volkswagen extra sportieve looks.

De Volkswagen up! met R-Line Sportpakket is direct te herkennen aan zijn 16 inch lichtmetalen velgen in Triangle Black-design. Ook de R-Line-voorbumper, R-Line-logo’s op de zijpanelen, de donkergetinte ramen achter, de zwarte spiegelkappen en het zwarte dak springen direct in het oog en maken deze sportieve up! helemaal af. Het R-Line Sportpakket is verkrijgbaar in combinatie met de lakkleuren Teal Blue, Honey Yellow, Dark Silver en Pure White.

17 inch lichtmetaal

Het R-Line Sportpakket is leverbaar voor de move up! en high up! en heeft een vanafprijs € 692. De high up! met R-Line Sportpakket is er tegen een meerprijs van € 332 ook met grote en fraaie 17 inch lichtmetalen Polygon-velgen. Wie voor deze velgen kiest, krijgt er voor de finishing touch ook een in zwart uitgevoerde dakhemel bij.

De Volkswagen up! met R-Line Sportpakket is er vanaf € 14.916.

Meer informatie

Interesse in de Volkswagen up! met R-Line Sportpakket?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees ook

1.0 TSI van Volkswagen Up! GTI: 'Engine of the Year 2018' wo, 06 juni
De 85 kW/115 pk sterke 1.0 TSI van de Volkswagen up! GTI is door een internationale jury van vakjournalisten uitgeroepen tot Engine of the Year 2018 in de felbevochten klasse tot 1,0 liter.
Volkswagen up! nu ook met R-Line sportpakket do, 06 september
Naast de sportieve up! GTI heeft Volkswagen nu ook het R-Line sportpakket toegevoegd aan de personaliserings mogelijkheden voor de Volkswagen up!. Het R-line sportpakket bestaat uit onder andere onderstaande opties en heeft een meerprijs op de move up! van 1.329,- euro en op de High up! van 685,- euro incl. BTW. Het R-Line sportpakket bestaat uit 16’’ Triangle black velgen, zijruiten achter en achterruit getint, 65% lichtabsorberend dak en spiegelkappen in zwart uitgevoerd, R-line bumper voor en mistlampen vóór, inclusief bochtverlichting. Optioneel is het R-Line sportpakket uit te breiden met de 17’’ Polygon velgen a 329,- euro incl BTW. Houd onze voorraad goed in de gaten, want binnenkort verwachten wij de eerste up! R-Line modellen te kunnen leveren.