Volkswagen mobiliteitspartner van UEFA

Volkswagen en UEFA hebben een overeenkomst gesloten die Volkswagen met ingang van 2018 voor een periode van vier jaar tot mobiliteitspartner van de UEFA maakt.

Als ‘Officiële Mobiliteitspartner van UEFA Voetbal voor Landenteams’ is Volkswagen tevens betrokken bij het UEFA EURO 2020 EK-voetbal, dat voor het eerst in het zestigjarig bestaan van het toernooi in 13 landen wordt gespeeld. Bovendien heeft de Duitse autofabrikant als onderdeel van de overeenkomst een vergelijkbare rol voor het EK voor vrouwen, het EK onder 21 jaar, het EK Futsal en het eindtoernooi van de Nations League.

Winacties!

Als officieel mobiliteitspartner van de UEFA zal Volkswagen komende periode een aantal activaties en winacties organiseren. Houd onze kanalen daarom goed in de gaten!

Lees ook

Volkswagen Golf 45 jaar oud ma, 01 april
Volkswagen Golf wordt 45: ruim 35 miljoen Golfs verkocht and still counting. Het populaire model werd geboren in 1974 en is nog steeds een begrip in de automotive branche.
Verkoop Volkswagen e-Golf stijgt in de eerste 4 maanden met 36% t.o.v. 2018 di, 07 mei
Over de eerste vier maanden van 2019 zijn in totaal 10.781 EV's geregistreerd, een stijging van 127 procent. Het marktaandeel van EV's ligt na vier maanden op 7,3 procent.