Grote opkomst Volkswagen T-Cross Preview Event


Op zaterdag 16 maart mochten wij ruim honderd geïnteresseerden ontvangen tijdens de Volkswagen T-Cross Preview Event. Wij hadden een zwarte en een oranje T-Cross in de showroom staan die spectaculair onthuld zijn met tv's en een Volkswagen presentator. De nieuwe Volkswagen SUV is verkrijgbaar vanaf € 22.621 en is nu al te bestellen. Vanaf week 16 zal de Volkswagen T-Cross structureel bij ons in de showroom te bewonderen zijn en vanaf dat moment is het ook mogelijk om een proefrit te maken.

I am more than one thing.

Deze nieuwe compacte en ruime SUV verzet de bakens in zijn segment met een zelfverzekerd design, volop gebruiksgemak, hightech motoren en de modernste technologie. De T-Cross richt zich als urban cross-over vooral op gebruik in en rondom de stad. Hij is 4,11 meter lang en daarmee 54 mm langer dan de Polo. In zijn segment zet de T-Cross vele nieuwe maatstaven in gebruiksgemak, veiligheid en connectiviteit. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

 

De T-Cross wordt leverbaar in drie uitvoeringen: Basis, Life en Style. De basisuitvoering beschikt al over onder meer LED dagrijverlichting, LED achterlichten, boordcomputer, Radio Composition Colour, verschuifbare achterbank, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, snelheidsbegrenzer, Lane Assist, Pan-European E-Call en Front Assist met voetgangerherkenning.

Plan een proefrit met de Volkswagen T-Cross!

Het is nog even wachten voordat de nieuwste Volkswagen SUV bij ons in de showroom komt te staan. Vanaf week 16 is het zover en dan kunt u ook direct de auto ervaren tijdens een proefrit. Plan hieronder uw proefrit!

Bekijk ook

T-Cross onthuld in Amsterdam ma, 29 oktober
Volkswagen heeft in Nederland de nieuwe T-Cross onthuld. Deze nieuwe compacte en ruime SUV verzet de bakens in zijn segment met een zelfverzekerd design, volop gebruiksgemak, hightech motoren en de modernste technologie. De T-Cross is leverbaar in Nederland vanaf het voorjaar van 2019. De T-Cross richt zich als urban cross-over vooral op gebruik in en rondom de stad. Hij is 4,11 meter lang en daarmee 54 mm langer dan de Polo. In zijn segment zet de T-Cross vele nieuwe maatstaven in gebruiksgemak, veiligheid en connectiviteit. En dat voor een aantrekkelijke prijs.
Volkswagen T-Cross: volop ruimte én flexibiliteit di, 14 augustus
De kleinste SUV van Volkswagen, de nieuwe T-Cross, heeft de potentie om een hele grote te worden. Hij wordt deze herfst voorgesteld en komt in de lente van 2019 op de markt. Tussen nu en de onthulling geeft Volkswagen steeds meer details prijs over de T-Cross, die volop ruimte én flexibiliteit biedt.