Ames ontvangt bijzonder fotocanvas van Dordrechtse wethouder

 

Gistermiddag hebben wij van wethouder Maarten Burggraaf in bijzijn van senior accountmanager bedrijven Marijn Wegman een fotocanvas van het schilderij 'Le port de Dordrecht' van Johan Barthold Jongkind mogen ontvangen vanwege onze recente benoeming tot zowel SEAT dealer èn SKODA dealer van het jaar 2019. De wethouder vertelde hierbij dat de stad trots is op onze prestaties en dat zij deze trots wilden materialiseren in de vorm van een geschenk. Wij waarderen het gebaar van de gemeente bijzonder!

Lees ook

SKODA Dealer van het Jaar vr, 15 februari
Vandaag hebben wij de SKODA SCALA alvast in de showroom gehad, toen de auto weer werd opgehaald bleek waarom…. Vandaag zijn we uitgeroepen tot beste SKODA Dealer van het Jaar! Deze prijs hebben wij te danken aan een hoge klantentevredenheid in de werkplaats en de verkoop. Daarnaast is gebleken dat de Skoda rijders uit de regio ons goed weten te vinden voor het onderhoud van de auto. Wij willen alle klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en de vele positieve beoordelingen die we hebben mogen ontvangen.
Ames SEAT dealer van het jaar 2019! do, 24 januari
Ames Auto Casa is uitgeroepen tot beste SEAT dealer van Nederland en kreeg deze week de “Best Dealer Award” uitgereikt. Ames Auto Casa is beoordeeld op de prestaties van o.a. klantentevredenheid en deskundigheid. We zijn maar wat trots!