RTV Dordrecht kiest voor de Volkswagen up! van Ames


Heeft u ze al zien rijden? De lokale omroep van Dordrecht beschikt sinds deze week over nieuwe auto’s. RTV Dordrecht heeft gekozen voor twee compacte en zuinige Volkswagen up! modellen van Ames. De oude bedrijfsauto’s waren zwart, de nieuwe zijn wit waardoor de logo’s beter zichtbaar zijn. Dankzij de nieuwe auto’s kunnen zij snel en makkelijk overal naartoe en verslag doen van alle actuele zaken en evenementen in onze mooie stad. De auto’s zijn geleverd door AA Lease dat een tweejarige samenwerking is aangegaan met RTV Dordrecht.

Lees ook

40 nieuwe Volkswagen Polo's voor BDO wo, 05 september
Ames wederom door BDO gekozen als partners in mobiliteit om hun nieuwe medewerkers een nieuwe Volkswagen Polo te mogen leveren. We wensen alle berijders dan ook veel veilige kilometers en rijplezier toe.
19x Volkswagen Golf voor Verkeersschool Wierks ma, 14 januari
Uw rijbewijs halen? Ames staat er achter! Verkoper Rob van der Velden heeft namens Ames maar liefst 19 Volkswagen Golf modellen afgeleverd aan Verkeersschool Wierks. Met alle mogelijke rijopleidingen en beroepsopleidingen voor diverse chauffeursberoepen is Verkeersschool Wierks de grootste verkeersopleider in Zuid-Holland. Wij wensen jullie veel succes, rijplezier en veilige kilometers met de nieuwe lesauto's.