19x Volkswagen Golf voor Verkeersschool Wierks

 

Verkeerschool Wierks vernieuwt haar wagenpark! Rob van der Velden heeft namens Ames maar liefst 19 Volkswagen Golf modellen afgeleverd aan Verkeersschool Wierks. Met alle mogelijke rijopleidingen en beroepsopleidingen voor diverse chauffeursberoepen is Verkeersschool Wierks de grootste verkeersopleider in Zuid-Holland. Wij wensen jullie veel succes, rijplezier en veilige kilometers met de nieuwe lesauto's.

Lees ook

Nieuwe Amaroks voor Milwaukee do, 10 januari
Ames Bedrijfswagens heeft onlangs een serie nieuwe Amaroks geleverd aan Milwaukee. De Amaroks worden ingezet voor product demonstraties op locatie. De auto's zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht door PSB Bedrijfswageninrichting.
Drie nieuwe Volkswagens voor Quooker ma, 13 augustus
Op donderdag 26 juli leverde Ames drie Volkswagens af aan de firma Quooker uit Ridderkerk. Quooker is net als Ames een echt familiebedrijf. Wat in 1970 ontstond als een idee is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat 110.000 Quookers per jaar produceert en inmiddels meer dan 2.000 dealers heeft, verspreid over de wereld. Vanwege de groei die het bedrijf doormaakt was er uitbreiding van het wagenpark noodzakelijk. Wij wensen de berijders van twee Volkswagen Transporters en de Volkswagen Golf Variant veel veilige kilometers toe.