Drie nieuwe Volkswagens voor Quooker Ridderkerk

 

Op donderdag 26 juli leverde Ames drie Volkswagens af aan de firma Quooker uit Ridderkerk. Quooker is net als Ames een echt familiebedrijf. Wat in 1970 ontstond als een idee is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat 110.000 Quookers per jaar produceert en inmiddels meer dan 2.000 dealers heeft, verspreid over de wereld. Vanwege de groei die het bedrijf doormaakt was er uitbreiding van het wagenpark noodzakelijk. Wij wensen de berijders van twee Volkswagen Transporters en de Volkswagen Golf Variant veel veilige kilometers toe.

Lees ook

Vier nieuwe Transporters voor Stichting Seniorenbus ma, 23 juli
Stichting Seniorenbus bestaat 20 jaar en heeft vier nieuwe Volkswagen Transporters personenbussen in ontvangst genomen van Ames Bedrijfswagencentrum. Het doel van het deze stichting is het bevorderen van deelname aan het maatschappelijk verkeer door het aanbieden van passend vervoer, van deur tot deur, voor senioren vanaf 63 jaar voor inwoners van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Ames feliciteert de Stichting Seniorenbus en wenst hun veel veilige kilometers!
100ste VW Caddy voor L.A.W. Tol. Graafmachineverhuur vr, 09 maart
Graafmachineverhuur LAW Tol BV. uit Piershil is al jarenlang trouwe klant van Ames. Het familiebedrijf werd in 1965 opgericht door Leo Tol in Nieuw-Beijerland. Begonnen met vijf tractoren en inmiddels uitgegroeid tot een mooi, groot en bloeiend bedrijf. Donderdag 8 maart werd de 100ste (!) Volkswagen Caddy afgeleverd door Coen Bel van Ames Bedrijfswagencentrum. En daar hoorde natuurlijk taart bij. Wij wensen de L.A.W. Tol wederom veel veilige kilometers!