40 nieuwe Volkswagen Polo's voor BDO

 

Ames wederom door BDO gekozen als partners in mobiliteit om hun nieuwe medewerkers een nieuwe Volkswagen Polo te mogen leveren. We wensen alle berijders dan ook veel veilige kilometers en rijplezier toe.

aflevering bdo
polo's voor bdo

De nieuwe Volkswagen Polo

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Deze Volkswagen klassieker is rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. Adaptive Cruise Control bijvoorbeeld, of automatische airconditioning 'Climatronic'. En dat alles tegen een verrassend lage instapprijs.

Meer informatie

Lees ook

Drie nieuwe Volkswagens voor Quooker ma, 13 augustus
Op donderdag 26 juli leverde Ames drie Volkswagens af aan de firma Quooker uit Ridderkerk. Quooker is net als Ames een echt familiebedrijf. Wat in 1970 ontstond als een idee is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat 110.000 Quookers per jaar produceert en inmiddels meer dan 2.000 dealers heeft, verspreid over de wereld. Vanwege de groei die het bedrijf doormaakt was uitbreiding van het wagenpark noodzakelijk. Wij wensen de berijders van twee Volkswagen Transporters en de Volkswagen Golf Variant veel veilige kilometers toe.
Ames autobedrijf verlengt sponsorcontract MS Fonds di, 24 oktober
Het nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS en heeft o.a. als doel om MS in de toekomst te genezen. Sinds een aantal jaren sponsort Ames dit goede doel door een auto beschikbaar te stellen. Onlangs werd de gesponsorde auto vervangen door een nieuwe Volkswagen Up van Ames.