Plan nu uw gratis Ames vakantiecheck!

Langzaam maar zeker gaan we allemaal weer wat meer de weg op. Misschien gaat u deze zomer wel met de auto op vakantie. Ames biedt u een GRATIS vakantiecheck aan. Op zaterdag 3 juli kunt bij onze vestigingen terecht voor een check op de meest essentiële onderdelen zoals de banden, verlichting, accu, ruitenwissers, remmen, airco en vloeistoffen. Zo kunt u met een gerust hart de weg weer op. Maak een afspraak via onderstaande link.

Plan Ames vakantiecheck

Veilig volgens RIVM maatregelen

Uiteraard hanteren wij de maatregelen van het RIVM en leeft ons personeel de regels strikt na. Het maken van een afspraak is verplicht zodat we ons aan de RIVM richtlijnen kunnen houden. Bekijk hier de maatregelen die wij nemen in de showroom en werkplaats.

Zomerchecks van onze merken

Bent u niet in de gelegenheid op zaterdag 3 juli? Dan kunt u een afspraak maken bij de gewenste vestiging op een moment dat het u uitkomt. Voor slechts € 20 checken wij uw auto op een ander tijdstip. U ontvangt dan ook nog eens een gratis Give Away (deze verschilt per merk).

Goed voorbereid weken bij Ames

Tijdens deze weken kunt u niet alleen extra voordelig uw auto zomerklaar maken met de Zomercheck, maar profiteert u ook nog van meer zomervoordeel. Zo zijn er vele handige en scherp geprijsde accessoires verkrijgbaar om uw zomer helemaal compleet te maken. Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 31 augustus 2021.

Volkswagen zomer acties

Meer informatie

Audi zomer acties

Meer informatie

SKODA zomer acties

Meer informatie

SEAT zomer acties

Meer informatie

Volkswagen Bedrijfswagens zomer acties

Meer informatie