ANWB Dubbeltest Ford Fiesta ST vs Volkswagen Polo GTI

Volkswagen begrijpt met de Volkswagen Polo GTI dat autorijden ook leuk moet zijn. Kan comfort en plezier gecombineerd worden? De mannen van de ANWB testen het en komen met een interessante conclusie. Bovendien wordt de Polo GTI afgezet tegen de Ford Fiesta ST.

De Volkswagen Polo GTI:

De Polo GTI is er voor iedereen die graag opvalt en voorop loopt. De Polo GTI is ontworpen als een GTI hoort te zijn: uiterst sportief en gestroomlijnd. Het bekende GTI exterieur zorgt samen met de 17 inch lichtmetalen velgen en de zeer krachtige motor niet meer voor rijplezier. De nieuwe Polo GTI sprint van 0 naar 100 km / u in 6,7 seconden en met een topsnelheid van 237 km / u brengt de Polo naar GTI serieuze waarden op de klokken.

Volgens de experts van ANWB is de Volkswagen Polo GTI een echte allrounder waarmee u makkelijk 25.000 kilometer per jaar kunt rijden zonder dat u last krijgt van het geluid en harde vering.

Bekijk de Polo

Bekijk de video hieronder

ANWB

In deze rubriek van de ANWB worden de auto's op verschillende aspecten getest door twee redacteuren. 

  • Ruimte
  • Rijden
  • Eigenschappen
  • Prijs
  • Praktisch

 

Lees ook

Volkswagen geeft gas met nieuwe TGI-modellen do, 16 mei
Volkswagen introduceert drie nieuwe modellen op aardgas. De Polo, Golf en Golf Variant TGI hebben nu drie aardgastanks (voorheen twee) waardoor de actieradius verder toeneemt. De Golf en Golf Variant TGI beschikken bovendien over een nieuwe 1.5 TGI-motor met 96 kW/130 pk.
Aflevering aan voetbalscheidsrechter Danny Makkelie di, 14 mei
Voetbalscheidsrechter en Dordtenaar Danny Makkelie kocht onlangs zijn nieuwe Volkswagen Tiguan bij Ames Autobedrijf. Hij vertelt meer over zijn relatie met Ames en over de gelijkenissen met autorijden, Volkswagen en scheidsrechter zijn.