Nieuwe Volkswagen Tiguan voor voetbalscheidsrechter Danny Makkelie


Voetbalscheidsrechter en Dordtenaar Danny Makkelie kocht onlangs zijn nieuwe Volkswagen Tiguan bij Ames Autobedrijf. Hij vertelt meer over zijn relatie met Ames en over de gelijkenissen met autorijden, Volkswagen en scheidsrechter zijn.

1. Hoe is de relatie met Ames ontstaan?
Mijn relatie met Ames is ontstaan omdat ik bij mijn vorige auto, een Volkswagen Passat, het onderhoud naar volledige tevredenheid liet uitvoeren. Ames heeft een goede klantenservice en het personeel is zeer vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en alles gaat in goed overleg. Bij de aankoop van mijn nieuwe auto werd ik wederom op kundige en vriendelijk wijze geholpen. Bij Ames krijg je niet de indruk een nummer te zijn. Het contact is warm, waarin de klant centraal staat.

2. Waarom kiest u voor de Volkswagen Tiguan?
Ik ben altijd al gecharmeerd geweest van het rijden in hogere auto’s. Niet alleen vanwege de robuuste uitstraling, maar ook omdat het ontspannen rijden is. Hiernaast heb je goed zicht op het verkeer dat voor je rijdt en tegelijkertijd ben je meer beschermd. De Volkswagen Tiguan is stoer, ruim, behoorlijk comfortabel met een heel fijne automaat en hij is nog relatief zuinig ook. Het interieur is zeer netjes afgewerkt met een prachtig groot multimedia scherm. Ook het panoramadak is fantastisch.

 

3. Is Volkswagen ook uw favoriete automerk of bindt u zich niet zo aan één merk?
Ik heb vaker in Volkswagen gereden. Volkswagen rijdt altijd lekker en je hebt veel auto voor een goede prijs. De modellen Passat, Tiguan en Touareg spreken mij het meest aan. Ten opzichte van vergelijkbare modellen bij andere merken, heeft de Volkswagen een lager brandstofverbruik.

Verkoopcollega Robin Hardebol levert de nieuwe Volkswagen Tiguan af aan Danny Makkelie.

Collega Robin Hardebol levert de nieuwe Volkswagen Tiguan af aan Danny Makkelie.

''Bij Ames is het contact warm en staat de klant centraal''

4. Gaat u met deze nieuwe auto ook naar wedstrijden waar u de scheidsrechter bent?
Jazeker! Als sporter is het erg belangrijk om uitgerust bij wedstrijden aan te komen. Een scheidsrechter moet vooral mentaal fit zijn. Daarom vind ik het belangrijk om ontspannen auto te kunnen rijden. Je moet ruim en comfortabel kunnen zitten met een goede wegligging. Dankzij het infotainmentsysteem en de assistentiesystemen is het ook nog eens heel veilig rijden.


5. Zijn er overeenkomsten met het rijden van een auto en scheidsrechter zijn?
Als scheidsrechter moet je professioneel, betrouwbaar en sportief zijn. Ik ben altijd onderweg voor de beste prestaties. Eigenschappen die overeenkomen met het rijden van een auto.

6. Is er een relatie met Volkswagen en uw vak?
Volkswagen staat bekend om goede kwaliteitsauto’s, haar betrouwbaarheid met veel innovatieve techniek. Binnen de arbitrage is kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie erg belangrijk. Waar nieuwe Volkswagen modellen vol met slimme innovaties zitten, is in het voetbal de videoscheidsrechter geïntroduceerd. Dankzij deze innovatieve technieken kunnen “fouten en vergissingen” in het verkeer en op het voetbalveld voorkomen worden. Daar is de introductie van de VAR ook een goed voorbeeld van. 

Lees ook

Ames sluit contract met Rotterdamse Sporticonen ma, 04 maart
Rotterdamse Sporticonen is een stichting met ANBI-status (goed doel) dat de sporthelden van Rotterdam als motivatie gebruikt voor kinderen om meer te sporten en meer plezier aan sporten te beleven. Kinderen is alle kinderen, dus ook die met een geestelijke of lichamelijke beperking. Het eerst contact met Leen de Koning dateert van de zomerborrel van de Dirk Kuyt Foundation in Noordwijk. Een tweede gesprek tussen Leen de Koning en Pim Blokland, Bestuurslid van Rotterdamse Sporticonen, mondde uit in de samenwerking die tijdens De Dirk Kuyt Cup werd bekrachtigd.
Aflevering bij Ames Ridderkerk in de vlog van Gio Latooy vr, 03 mei
Onlangs was Ames Ridderkerk nadrukkelijk te zien in een vlog van de bekende vlogger en YouTuber Gio Latooy. De vader van Gio is al langer klant bij Ames en heeft laatst een rijk uitgeruste Volkswagen Polo GTI gekocht bij Ames Ridderkerk. Zoon en autoliefhebber Gio was er bij en deze aflevering kwam uitgebreid terug in zijn vlog. De Polo GTI bezit tal van opties en ook het interieur is op maat gemaakt. Wij wensen de familie Latooy veel rijplezier met de nieuwe sportieve Polo.