Aflevering bij Ames Ridderkerk in de vlog van Gio Latooy

Onlangs was Ames Ridderkerk nadrukkelijk te zien in een vlog van de bekende vlogger en YouTuber Gio Latooy. De vader van Gio is al langer klant bij Ames en heeft laatst een rijk uitgeruste Volkswagen Polo GTI gekocht bij Ames Ridderkerk. Zoon en autoliefhebber Gio was er bij en deze aflevering kwam uitgebreid terug in zijn vlog. De Polo GTI bezit tal van opties en ook het interieur is op maat gemaakt. Wij wensen de familie Latooy veel rijplezier met jullie nieuwe sportieve Polo.

Meer over de Volkswagen Polo

Lees ook

Volkswagen Tiguan gewrapt do, 02 mei
Onlangs hadden wij een aflevering van een bijzondere auto. Deze Volkswagen Tiguan is volledig gewrapt in grijs mat metallic. Alle chrome delen / accenten zijn in zwart gewrapt. Ook het interieur is later veranderd, van de standaard bekleding naar deze fraaie lederen bekleding met Diamond stiksel.
Ames steunt Make a Memory wo, 20 maart
Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) t/m 17 jaar. De stichting heeft een landelijk netwerk van 140 fotografen. De foto’s worden thuis of in het ziekenhuis gemaakt. Er zijn voor ouders geen kosten aan verbonden, alle onkosten worden gedragen door sponsoren. Het ontvangen van deze tastbare herinnering helpt daadwerkelijk bij de verwerking van het grote verlies. Het officieel erkennen BRP is ook een belangrijke stap. Ames Autobedrijf is een maatschappelijk betrokken onderneming en ondersteunt dit initiatief door een VW Up ter beschikking te stellen zodat Make a Memory door het gehele land mobiel is. Reinier de Koning overhandigde onlangs de sleutels aan de oprichter van de stichting, Rian van Schaik.