Bijzondere aflevering: Mat gewrapte Volkswagen Tiguan

Onlangs hadden wij een aflevering van een bijzondere auto. Deze Volkswagen Tiguan is volledig gewrapt in grijs mat metallic. Alle chrome delen / accenten zijn in zwart gewrapt. Ook het interieur is later veranderd, van de standaard bekleding naar deze fraaie lederen bekleding met Diamond stiksel.

Lees ook

Volkswagen start praktijktests met zelfrijdende auto’s di, 09 april
Volkswagen Group Research is in Hamburg begonnen met het testen van autonome auto’s (Level 4). De praktijktests vinden plaats op een testtraject van drie kilometer lang en worden uitgevoerd met vijf speciale e-Golfs. Ze zijn onder meer uitgerust met laserscanners, camera’s, ultrasonische sensoren en radars.
Volkswagen T-Cross preview ma, 18 maart
Op zaterdag 16 maart mochten wij ruim honderd geïnteresseerden ontvangen tijdens de Volkswagen T-Cross Preview Event. Wij hadden een zwarte en een oranje T-Cross in de showroom staan die spectaculair onthuld zijn met behulp van tv's en Volkswagen presentator. De nieuwe Volkswagen SUV is verkrijgbaar vanaf € 22.621 en is nu al te bestellen en zal vanaf week 16 structureel bij ons in de showroom te bewonderen zijn.