Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Volkswagen e-Golf E-DITION 2020

Tijdelijk vanaf €299* per maand of met €6.500 inruilpremie

Nog niet eerder kon u zo goedkoop een e-Golf rijden als nu. Ames autobedrijf is in staat geweest om een zeer aantrekkelijke actie te maken. Ames Volkswagen maakt elektrisch rijden toegankelijk met de tijdelijke actie op de Volkswagen e-Golf E-dition 2020. U rijdt de 100% elektrische e-Golf al vanaf 299* euro per maand. Naast Private Lease is hij ook leverbaar met €6.500 inruilpremie. Dit model is leverbaar vanaf januari 2020 en nu al te bestellen. Dit is een tijdelijke actie dus wacht niet te lang. Bent u overtuigd of wilt u meer informatie over de Volkswagen e-Golf E-DITION 2020 hebben? Neem gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier.

Ga naar het contact formulier

De elektrische auto die u verder brengt

De 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer. De e-Golf herkent u vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

Meer informatie over de e-Golf

Waarom kiezen voor de e-Golf?

- Zuinig en milieubewust

- Sneller optrekken

- 100% elektrisch

- Tot 230 km actieradius

- Slechts 8% bijtelling 

- Geen BPM en vrijstelling van wegenbelasting

- Nu v.a. €299 per maand

- of €6.500 inruilpremie

Geïnteresseerd?

* De Private Lease actie voor de e-Golf houdt in dat je de e-Golf rijdt vanaf 2020. De actie is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig tot 26 december 2019, zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.