Volkswagen Transporter overall winnaar Bestelauto Expo publieksprijs 2020

De Volkswagen Transporter is vandaag uitgeroepen tot overall winnaar van de Bestelauto Expo publieksprijs 2020. Er waren echter meer prijzen voor de succesvolle modellen van Volkswagen Bedrijfswagen. De Caddy won de award in de klasse ‘Gesloten bestelauto compact’, terwijl de Transporter tevens de prijs kreeg toegekend in de categorie ‘Gesloten bestelauto middenklasse’. In totaal was Volkswagen Bedrijfswagens liefst vijf maal genomineerd. De awards werden vandaag uitgereikt tijdens de Bestelauto Expo in Houten.

Bestelauto Expo Publieksprijs 2020

De ‘Bestelauto Expo Publieksprijs 2020’ wordt georganiseerd door de Bestelauto Expo en is een onderscheiding voor de beste bestelauto of pick-up. Die eer ging dit jaar naar de Volkswagen Transporter. Belangrijk bij deze verkiezing is dat het ditmaal de professionals en gebruikers zijn die er dag-in-dag-uit mee werken, die hun persoonlijke favoriet kiezen en de publieksprijzen toekennen.

 

Meerdere nominatie's 

Volkswagen Bedrijfswagens was het enige merk dat in alle vijf categorieën van de Bestelauto Expo publieksprijs 2020-verkiezing was genomineerd. De verschillende categorieën - en de favorieten daarin van Volkswagen Bedrijfswagens - waren:

  1. Gesloten bestelauto compact: Volkswagen Caddy

  2. Gesloten bestelauto middenklasse: Volkswagen Transporter

  3. Gesloten bestelauto groot: Volkswagen Crafter

  4. Gesloten bestelauto EV: Volkswagen e-Crafter

  5. Pick-up: Volkswagen Amarok

Lees ook 

Ames levert 60 Volkswagen Polo modellen aan BDO do, 05 september
Ames feliciteert BDO met de aflevering van zestig nieuwe Volkswagen Polo modellen voor nieuwe jonge professionals. Wij wensen de berijders veel rijplezier en veilige kilometers toe.
Nieuwe Volkswagen Crafter voor Innovam wo, 04 september
Onlangs heeft Rob van der Velden een speciale nieuwe Volkswagen Crafter afgeleverd aan Innovam. Zo is de bedrijfswagen aan beide kanten opvallend bedrukt: aan één kant is Innovam duidelijk zichtbaar en de andere kant is bedrukt met uitingen van dochteronderneming Tweewieler Academy. Wij bedanken jullie voor het vertrouwen en wensen de berijders veel prettige en veilige kilometers toe!