Nieuwe Volkswagen Transporters voor bakkerij Van der Spoel

Ames en Amega Fleet leveren nieuwe Volkswagen Transporters aan bakkerij Van der Spoel. Bestickerd in de huisstijl door Succes Signs. Wij bedanken bakkerij Van der Spoel voor hun vertrouwen en wensen de berijders veel veilige kilometers en rijplezier toe.

Over bakkerij Van der Spoel


Sinds 1971 is bakkerij Van der Spoel al een feit. Ze hebben momenteel een groot assortiment. Zo telt het assortiment van hun brood nu wel rond de 40 soorten. Van “gewoon” wit tot tijgerwit en van “gewoon” bruin tot heel donker bruin. Bij hun bent u aan het juiste adres wat betreft een grote diversiteit aan gebak en taarten, luxe koekjes en cake. Zo hebben ze voor elk wat wils.

 

Meer over bakkerij Van der Spoel

De vernieuwde Volkswagen Transporter       

De Transporter 6.1 is innovatiever dan ooit

De iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn nieuwe looks. De Transporter 6.1 heeft een volledig nieuw dashboard, de nieuwste generatie infotainmentsystemen én hightech bestuurdersassistentie. Ook nieuw zijn de onderlaadfunctie voor lange voorwerpen, de laadruimte vergrendeling voor afzonderlijk vergrendelen van laadruimte en bestuurderscabine, en tal van opbergvakken die het interieur opgeruimd houden.

 

Bekijk de vernieuwde Transporter hier

Lees ook

Vier e-Crafters voor GLS ma, 20 januari
Ames en Amega Fleet leveren vier Volkswagen e-Crafters aan GLS. GLS begint met volledig duurzame pakketdistributie in vier Nederlandse binnensteden, geruisloos en emissievrij. In Apeldoorn, Den Haag, Utrecht en Zwolle worden daarvoor elektrische voertuigen ingezet. Wij bedanken GLS voor hun vertrouwen en wensen de berijders veel veilige kilometers en rijplezier toe.
Nieuwe Volkswagen Caddy onthuld ma, 24 februari
Volkswagen Bedrijfswagens trekt het doek van de nieuwe generatie Caddy. De nieuwste versie van de bestseller legt de lat in zijn segment wéér een stuk hoger en heeft een geheel nieuw, dynamisch design. Hij staat eind 2020 bij ons in de showroom, ontdek hem nu!