SKODA SUV Update

 

Lees hier alles over de ontwikkelingen voor de SUV's van SKODA. In deze SKODA SUV update aandacht voor de KAROQ Sportline en de KAROQ Scout.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van meer SUV-nieuws? Schrijf u dan in voor onze speciale SUV-nieuwsbrief! Dan weet u als eerste wanneer u speciale uitrustingen kunt bewonderen in de showroom van Ames SKODA Centrum, u kunt configureren of wat de prijzen zijn.

 

Aanmelden SUV nieuwsbrief

De elegante en sportieve Sportline


De Sportline uitvoering van de KAROQ heeft zowel binnen als buiten een sportief design. De zwarte designaccenten en een sportinterieur onderstrepen de dynamische uitstraling. Ook beschikt de KAROQ Sportline over Virtual Cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel en nog vele andere slimme functies. Meld u aan voor de SKODA SUV Nieuwsbrief en kom alles te weten over deze sportieve SUV.

Een SUV met offroad ambities


De Scout-uitvoering van de KAROQ heeft duidelijk offroadambities. Hij voelt zich ook op de ongebaande paden uitstekend thuis. Bijvoorbeeld door de hoge grondspeling en vierwielaandrijving waardoor hij eenvoudig raad weet met forse hobbels. Meld u aan voor de SKODA SUV Nieuwsbrief en kom alles te weten over deze stoere SUV.

Rust uw SUV uit met Virtual Cockpit

Als u nu deze SUV besteld, kun u die uitrusten met Virtual Cockpit. Dit digitaal instrumentenpaneel is geheel naar uw persoonlijke wens instelbaar. Dankzij de personaliseringsmodus kunnen verschillende bestuurders hun individuele instellingen oproepen zodra ze instappen.

Aanmelden SKODA SUV Nieuwsbrief

Lees ook

Nieuwe WLTP meetmethode van start vr, 29 juni
Hoeveel verbruikt een auto? Iedereen die een auto wil kopen, kijkt logischerwijs naar het verbruik en de emissiewaarden. Dankzij de nieuwe gestandaardiseerde WLTP-rijcyclus kan deze vraag beter beantwoord worden. De test voor het meten van brandstofverbruik zal namelijk vanaf september 2018 onder omstandigheden plaatsvinden die meer lijken op de dagelijkse praktijk. Alle nieuwe auto’s moeten vanaf dat moment hun typegoedkeuring halen via de WLTP-test in plaats van de huidige NEDC. Worldwide Harmonized Light Duty Test Procedure (WLTP) is een wereldwijd gestandaardiseerde testmethode voor het vaststellen van het brandstofverbruik en de uitlaatgasemissies. Als betrokken autodealer voelen wij ons verplicht om onze klanten hierover tijdig te informeren.
Kom 17 mei naar de Ames SUV Dag di, 01 mei
Wilt u zelf ervaren hoe avontuurlijk het rijden is in een SUV? Op donderdag 17 mei van 16.00 tot 21.00 uur op het terrein van voetbalvereniging FC Dordrecht kunt u een parcours rijden met de SUV’s van Ames. Altijd al in een Audi Q2, Q3, Volkswagen T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace, SEAT Arona, Ateca, ŠKODA KAROQ of KODIAQ willen rijden? Kom langs op de Ames SUV Dag en ervaar het zelf!