SKODA Vision X debuteert in Genève

 

SKODA presenteert tijdens de Autosalon van Genève in maart het studiemodel VISION X. Met deze hybride conceptcar licht SKODA een tipje van de sluier op van een nieuw urban crossover-model, waarmee het merk zijn modelgamma verder gaat uitbreiden. De VISION X heeft alle karakteristieke eigenschappen van de succesvolle SKODA SUV-modellen in zich verenigd.

De SKODA VISION X presenteert zich met compacte proporties als de ideale metgezel voor gebruikers die houden van een actieve, stedelijke levensstijl. Strakke lijnen kenmerken het exterieur en benadrukken het dynamische karakter van het hybride SUV studiemodel dat in opvallend FlexGreen is gespoten. Een dak in de contrasterende kleur antraciet geeft de fraai gelijnde SKODA VISION X extra sportieve looks. Daarnaast zorgen markante bumpers, sideskirts, een groot panoramisch glazen dak en 20-inch lichtmetalen wielen voor een krachtige uitstraling. De inspiratie voor het design komt voort uit de traditionele Tsjechische glaskunst.

 

Interieur met sfeervolle lichteffecten

Met het interieur van de VISION X definieert SKODA de nieuwe designtaal van de toekomst. Het brede, ergonomisch gevormde dashboard met een vrijstaand kleurendisplay domineert het interieur. De infotainment- en connectiviteitsdiensten zijn snel en intuïtief via het scherm te bedienen. Verlichte elementen, gemaakt van geslepen kristalglas in combinatie met het kleurendisplay, creëren sfeervolle lichteffecten.

 

Product van SKODA's visie

Met de SKODA VISION X presenteert de Tsjechische autofabrikant zijn visie op de moderne cross-over. Met de toevoeging van een derde model aan de succesvolle SUV line-up, wil SKODA nieuwe doelgroepen bereiken. De uitbreiding van het modelassortiment binnen het snelgroeiende SUV-segment past in de SKODA-strategie 2025. Tegen 2025 wil SKODA zowel volledig elektrische auto's als plug-in hybrides op de markt hebben. Eén op de vier auto’s die SKODA fabriceert moet dan een plug-in of een pure EV zijn.

Interesse in de nieuwe ŠKODA VISION X? 

Vul hieronder uw gegevens in en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model. 

Lees ook

ŠKODA KAROQ in de showroom vr, 29 december
De avontuurlijke ŠKODA KAROQ is vanaf 29 december 2017 te bewonderen in de showroom van Ames ŠKODA Centrum. In de urban jungle van vandaag is de ŠKODA KAROQ een bron van rust en comfort. Relax en geniet van zijn avontuurlijke design. Vertrouw op het natuurlijke gevoel van veiligheid dat deze SUV u biedt, en benut zijn ruimte optimaal met het Simply Clever interieur. Heel herkenbaar ŠKODA. De KAROQ ís typisch ŠKODA.
SKODA KAROQ scoort 8.9 tijdens Autotest AD wo, 21 februari
De nieuwe SKODA KAROQ scoort met een 8.9 zeer hoog tijdens de Autotest van het Algemeen Dagblad. Het AD roemt de auto vanwege zijn ruimte, goede rij-eigenschappen en de flexibele achterbank. Bovendien scoort de KAROQ punten met de vele extra slimmigheidjes waar andere automerken niet aan gedacht hebben, zoals een ijskrabber, uitneembaar zaklampje in de bagageruimte en de verschuifbare haken aan weerszijden van het laadruim om bijvoorbeeld tassen op te hangen.

Heeft u onze
hulp nodig?