SKODA KAROQ in de showroom

De avontuurlijke SKODA KAROQ is vanaf 29 december 2017 te bewonderen in de showroom van Ames SKODA Centrum. In de urban jungle van vandaag is de SKODA KAROQ een bron van rust en comfort. Relax en geniet van zijn avontuurlijke design. Vertrouw op het natuurlijke gevoel van veiligheid dat deze SUV u biedt, en benut zijn ruimte optimaal met het Simply Clever interieur. Heel herkenbaar SKODA. De KAROQ ís typisch SKODA.

De nieuwe SKODA KAROQ straalt kracht en elegantie uit met zowel het interieur al exterieur. In het interieur zijn de “Simply Clever” features in veelvoud terug te vinden. Zo is de KAROQ uitgerust met een Columbus Navigatiesysteem met 9,2-inch touchscreen, draadloos opladen, vele opbergplekken die overeenkomen met zijn opgeruimd karakter en een digitaal insturmentenpaneel.

Lees ook

SKODA KAROQ scoort 8.9 tijdens Autotest AD wo, 21 februari
De nieuwe SKODA KAROQ scoort met een 8.9 zeer hoog tijdens de Autotest van het Algemeen Dagblad. Het AD roemt de auto vanwege zijn ruimte, goede rij-eigenschappen en de flexibele achterbank. Bovendien scoort de KAROQ punten met de vele extra slimmigheidjes waar andere automerken niet aan gedacht hebben, zoals een ijskrabber, uitneembaar zaklampje in de bagageruimte en de verschuifbare haken aan weerszijden van het laadruim om bijvoorbeeld tassen op te hangen.
Kom 7 april naar de Amega Banendag do, 08 maart
Wegens het succes van vorig jaar, organiseren wij dit jaar wederom onze Amega Banendag! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de automotive branche en wil jij weten welke mogelijkheden wij jou allemaal te bieden hebben? Dan zien wij jou graag op 7 april a.s.. Aanmelden kan via: www.werkenbijamega.nl/banendag. Nu al nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures of wil je gelijk solliciteren? Kijk dan op: www.werkenbijamega.nl. Tot 7 april!